Atama Kararları - Son Dakika
Güncel

Atama Kararları

Atama Kararları

Başbakanlık ile Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Ekonomi ve Maliye bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

04.02.2014 11:30

Başbakanlık ile bazı bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakanlık ile Adalet, Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Ekonomi ve Maliye bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

Buna göre,  Başbakanlıkta açık bulunan Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğüne, Kanunlar ve Kararlar Genel Müdür Yardımcısı Metin Yener atandı.

Adalet Bakanlığında müsteşar yardımcılıklarına Ankara Hakimi Selahaddin Menteş ile Adalet Başmüfettişi Basri Bağcı, bakanlık yüksek müşavirliğine ise Avrupa Birliği Genel Müdürü Ali Bilen'in getirilmesi uygun görüldü.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan bakanlık müşavirliğine, Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Rahmi Çetin getirilirken başmüfettişliklere Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu, Meteoroloji ve Standardizasyon Genel Müdürü Bayram Tek, Personel Dairesi Başkanı Göksel Gündaş getirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında ise bakanlık müşavirliğine Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Can atandı.

Ekonomi Bakanlığında ise açık bulunan bakanlık müşavirliklerine Müsteşar Yardımcısı Bülent Uğur Ecevit ve Personel Dairesi Başkanı Muhammet Karakaya getirildi.

Maliye Bakanlığında vergi başmüfettişliğine Ömer Keskin ile Ahmet Ünlü atandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atama Kararları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement