Aslanhan Bir Kez Daha Urfa'da - Son Dakika
Güncel

Aslanhan Bir Kez Daha Urfa'da

Aslanhan Bir Kez Daha Urfa\'da

Kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün daveti üzerine bir kez daha Urfa'ya geldi.

07.11.2014 11:26

Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda başlayan "Eğitimde Kariyer Ve Gelecek Vizyonu'' konulu seminerin açılışı İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci başkanlığında Müdür Yardımcıları, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Seminerin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metinİlci, öğrencilerin sınavlara daha bilinçli ve verimli hazırlanmalarını sağlamak amacıyla birtakım çalışmalar yaptıklarını anımsatarak bu kapsamda Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan'ın yardımlarıyla seminerler verildiğini dile getirdi.

Seminerlerin üç gün süreceğini aktaran İlci, "Öğrencilerimize stresi yenme, stresle mücadele etme, sınava hazırlanma yolları gibi çeşitli konularda tarihi, milli ve manevi değerlerimizi de katarak güzel bir seminer veriyoruz" dedi.

Öğrencilerin yoğun ilgi ve beğenisiyle karşılaştıklarını dile getiren İlci, bu konuda velileri de içerisine alan çalışmaların devam ettiğini söyledi. Hayatın her zaman insana her istediğini vermediğini, bununla mücadele etmenin tek yolunun hayatta başarılı olmak olduğunu belirten İlci, şunları kaydetti: "İlimizin eğitim başarısının artması için gereken bütün tedbirleri alıyoruz, çocuklarımızı bu yönde eğitiyoruz. Biz en iyi insanı yetiştirirsek inanıyorum ki iyi üniversiteleri de bizim çocuklarımız kazanacaktır. Çünkü başarı insan olmakla eşdeğerdir. Büyüklerimiz ´önce edep önce edep´ diyor. Bu anlamda da çocuklarımızın milli manevi ve ahlaki değerlerle donanmış, bilgileriyle güçlenmiş insanlar olarak topluma karışmalarını istiyoruz."

BULUŞMALAR 3 GÜN SÜRECEK

İlci ayrıca programların 5 – 6 - 7 Kasım tarihlerinde 09:00, 14:00 ve 18:30'da günde üç oturum olacak şeklinde yapıldığını ve ilk gün Eyyübiye , ikinci gün Haliliye ve üçüncü gün ise Karaköprü ilçelerindeki 8.sınıflar, 12. Sınıflardaki öğrenci velilerini kapsadığını belirtti.

Program sonunda değerlendirmelerde bulunan kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan ise Şanlıurfa'da olmaktan mutlu olduğunu belirterek "Gençlerimize, öğretmenlerimize, velilerimize yardımcı olmanın mutluluğunu yaşadım. Çocukların gözlerindeki ışıltıyı gördükçe bir kat daha heyecanlandığımı dile getirmek istiyorum. Bu anlamda beni davet eden Milli Eğitim Müdürü Metin İlci' ye ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Aslanhan Bir Kez Daha Urfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement