Askon'dan Sığınma Evlerinde Kalan Kadınlar İçin Motivasyon Semineri - Son Dakika
Güncel

Askon'dan Sığınma Evlerinde Kalan Kadınlar İçin Motivasyon Semineri

Askon\'dan Sığınma Evlerinde Kalan Kadınlar İçin Motivasyon Semineri

Anadolu İş Adamları Derneği (ASKON), kadın kolları ve sığınma evlerinde kalanlara motivasyon ve girişimcilik bilinci aşılamak amacıyla seminer düzenledi.

09.03.2016 19:37

Anadolu İş Adamları Derneği (ASKON), kadın kolları ve sığınma evlerinde kalanlara motivasyon ve girişimcilik bilinci aşılamak amacıyla seminer düzenledi. Kadın Sığınma Evleri ve Kadın Kolları'nda kalan kadınlar motivasyon için bir araya geldi.

ASKON'un düzenlediği konferansa katılan kadınlar hayallerini iş adamlarıyla paylaştı. Seminere konuşmacı olarak İsmail Benek ve Arzu Gözen katıldı. Seminerde kadınlar, hayata yeniden tutunabilmek için meslek edinme ve sosyal hayata katılmak istediklerini dile getirdi.

Konferansta konuşma yapan ASKON Kadın Kolları Başkanı Fatma Eyüpoğlu, "Kadınlarımıza her konuda sonuna kadar destek vermeye hazırız. Maddi, manevi ihtiyaç duydukları her an yanlarında olacağız. Gerek iş olanakları gerek psikolojik destek olarak hizmet vermeye hazırız. Toplantı sonucunda ASKON kadınları olarak sığınma evlerinde kalmak zorunda olan hanımların motivasyon ve morallerinin büyük ölçüde arttığı ve hayata bakış açılarının olumlu bir şekilde değiştiği gözlendi" ifadelerini kullandı.

HER KIŞIN SONUNDA BAHAR VARDIR

Konferansa konuşmacı olarak katılan Sivil Toplum Akademisi Başkanı İsmail Benek ise yaptığı konuşmada kadınların başarı hikayelerinin de konuşulacağı günlerin geleceğine inandıklarını belirterek, "Sizi hissetmek sizi anlamak bu bizim için insan olmanın asgari şartıdır. Siz kadınlarımıza gönüllü olarak her türlü desteği vermeye hazırım. Hayata dönmenin yolu hayatın o anıdır. Gücümüzü, duygumuzu, enerjimizi, hedefimizi, niyetimizi, iş gücüne dönüştürebilmenin yollarını aramalıyız. Her tünelin sonunda aydınlık, her gecenin sabahında bir umut, her kışın sonunda bahar vardır. Kadınlarımızın başarı hikayelerini de konuşacağımız günler de gelecek inanıyoruz" diye konuştu.

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Askon'dan Sığınma Evlerinde Kalan Kadınlar İçin Motivasyon Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement