Askeri Heyet, Suriye Sınırında İnceleme Yaptı - Son Dakika
Güncel

Askeri Heyet, Suriye Sınırında İnceleme Yaptı

Askeri Heyet, Suriye Sınırında İnceleme Yaptı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral İhsan Uyar ve beraberindeki askeri heyet, helikopterlerle Kilis'e geldi.

01.09.2013 12:09  Güncelleme: 14:46

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral İhsan Uyar ve beraberindeki askeri heyet, helikopterlerle Kilis'e geldi ve Suriye sınırında inceleme yaptı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan gelen heyet, 3 helikopterle saat 08.05 sıralarında 2'nci Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Öncüpınar Hudut Bölük Komutanlığı'ndaki piste indi. Heyet, Bayraktepe bölgesinde bulunan füze bataryaları ve hava savunma sistemini inceledi. 2'nci Tabur Komutanı Piyade Kıdemli Binbaşı Hüseyin Geçgel'den bilgi alan Korgeneral Uyar, daha sonra Öncüpınar Sınır Kapısı'na geçerek Türkiye- Suriye sınırında inceleme yaptı. 2 saat süren inceleme ve denetimlerin ardından Korgeneral İhsan Uyar ve beraberindeki heyet, helikopterlerle Kilis'ten ayrıldı.

Suriye sınırında denetleme yapan heyetin, Kilis'in ardından Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin'deki sınır karakollarında da inceleme yapacağı belirtildi. - Kilis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Askeri Heyet, Suriye Sınırında İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement