Askerden Döndü, Batman Barajında Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Askerden Döndü, Batman Barajında Boğuldu

Askerden Döndü, Batman Barajında Boğuldu

Batman'da askerden yeni dönen 22 yaşındaki Ömer Biltekin, serinlemek için girdiği Batman Baraj Gölünde boğularak yaşamını yitirdi.

28.04.2014 14:41  Güncelleme: 14:37

Batman'da askerden yeni dönen 22 yaşındaki Ömer Biltekin, serinlemek için girdiği Batman Baraj Gölü'nde boğularak yaşamını yitirdi.

Dün yakınları ile birlikte Batman Baraj Gölü kıyısına pikniğe giden Ömer Biltekin, akşam saatlerinde serinlemek için suya girdi. Ancak, bir süre sonra suda gözden kaybolan Biltekin'i arayan yakınları bulamayınca, durumu ilgililere bildirdi. Baraj Gölü'ne giden Batman Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kurtarma ekipleri, bu sabah Ömer Biltekin'in cansız bedenini 11 metre derinlikte buldu.

MÜDÜR UYARDI

Batman İl Afet ve Acil Durum Müdür Şefi Mehmet Emin Avcı Batman Barajı, Dicle Nehri ve Batman Çayı'nda her yıl 15- 20 boğulma vakası meydana geldiğini belirterek, rast gele derelere ve barajlara girilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Avcı, "Serinlenmek amacıyla alternatif olarak havuzları tercih edelim. Batman Çayı ve Dicle Nehri'nden lütfen uzak durun" dedi. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Askerden Döndü, Batman Barajında Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement