Aşiret Düğününde Dolar Yağmuru - Son Dakika
Güncel

Aşiret Düğününde Dolar Yağmuru

Aşiret Düğününde Dolar Yağmuru

Şanlıurfa'da, İzol Aşireti mensubu olan Mehmet Gönüllü ile Hicran İzol çiftinin düğününde, dolarlar havada uçuştu.

24.06.2013 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, İzol Aşireti mensubu olan Mehmet Gönüllü ile Hicran İzol çiftinin düğününde, dolarlar havada uçuştu. Gece boyu genç çiftin ve halay çekenlerin başına dolar yağdıran davetliler, düğün sonunda ise geline altın takmak için birbiriyle yarıştı.

İşadamı Mehmet Gönüllü'nün hukuk fakültesi öğrencisi olan oğlu 28 yaşındaki Mehmet Gönüllü ile AK Parti eski milletvekili Zülfikar İzol'un hukuk öğrencisi yeğeni 25 yaşındaki Hicran İzol, dün gece düzenlenen düğünle yaşamlarını birleştirdi. 5 yıldızlı otelde düzenlenen ve yaklaşık bin kişinin katıldığı düğünde; gelin ile damadın salona gelerek dans etmeye başlamasıyla birlikte davetliler dolar saçmaya başladı. Gece boyu genç çiftin ve halay çekenlerin başına birer dolarlık banknot atan davetlilerin havaya savurduğu paralar görevliler tarafından avuçlanarak toplandı. Parası bitenlerin orkestra görevlilerinden 1 lira karşılığı 1 dolar satın aldığı gecede sahne alan türkücü Latif Doğan, Türkçe ve Kürtçe parçaları seslendirdi.

Geline takı takmak için davetlilerin sıraya girdiği düğün töreninde davetlilere yöresel yemek ve tatlı ikram edildi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aşiret Düğününde Dolar Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement