Artvin'in Kurtuluşu Mehteran Eşliğinde Yürüyüşle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Artvin'in Kurtuluşu Mehteran Eşliğinde Yürüyüşle Kutlandı

Artvin'in kurtuluşu mehteran eşliğinde yürüyüşle kutlandıARTVİN'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında mehteran takımı eşliğinde kortej yürüyüşü düzenlendi.

07.03.2018 20:57

Artvin'in kurtuluşu mehteran eşliğinde yürüyüşle kutlandı

ARTVİN'in düşman işgalinden kurtuluşunun 97'inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında mehteran takımı eşliğinde kortej yürüyüşü düzenlendi.

Artvin Belediyesinin tarafından düzenlenen yürüyüş için belediye binası önünde toplanan yaklaşık bin kişilik grup, meşale ve Türk bayraklarıyla 'Livane Mehteran Takımı' eşliğinde Halitpaşa Meydanına kadar yürüdü. Yürüyüşe, Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Garnizon Komutanı Piyade Albay Abdurrahman Cengiz Çerçi, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, kurum müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

KOCATEPE: HA AFRİN HA ARTVİN

Yürüyüşün ardından konuşan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin'in yeniden vatan topraklarına katılmasının 97'inci yılını ilk günkü heyecanla kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek "Dünyaya hükmedecek bir devletin doğum sancılarının yaşadığımız bu günlerde diyoruz ki 'Ha Afrin ha Artvin' bizim için fark etmez. Ecdadımızın zaferleriyle, kahramanlıklarının hikayeleriyle büyüdük. Bunlar mazide kaldı derken rabbim bu millete dosta düşmana Türk'ün gücünü gösterme imkanı verdiği için şükürler olsun. Türk Askeri Afrin'de yeni bir Malazgirt destanı yazıyor. İçerde ve dışarda bu günleri karalamaya çalışan dün olduğu gibi bugünde olacaktır. Biz sefere çıkıyoruz. zafer Allah'tandır. Bu ülkede A partisi B partisi derdi yoktur. ya vatansersiniz ya da vatan hainisiniz. Bugün savaştaki bir milletin dua eden halkı olarak buradayız. Buradan Afrin'de ki askerlerimize dualarımızı gönderiyoruz.? dedi.

Program, şehitler için Kuran'ı Kerim okunmasıve dua edilmesi ile sona erdi.

Artvin\'in Kurtuluşu Mehteran Eşliğinde Yürüyüşle Kutlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Artvin'in Kurtuluşu Mehteran Eşliğinde Yürüyüşle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement