Arkadaşını Öldürdü, Alkol Alırken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Arkadaşını Öldürdü, Alkol Alırken Yakalandı

Arkadaşını Öldürdü, Alkol Alırken Yakalandı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, arkadaş olan eşlerinin birbirlerinin evine gitmesini istemeyen M.Ş. ile Mustafa Yolcu bu nedenle tartıştı.

31.05.2013 15:26  Güncelleme: 15:37

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, arkadaş olan eşlerinin birbirlerinin evine gitmesini istemeyen M.Ş. ile Mustafa Yolcu bu nedenle tartıştı. Akşam alkol alan M.Ş., av tüfeğiyle gittiği evin penceresinden ateş ederek Yolcu'yu öldürdü. Kaçan M.Ş., olaydan 6 saat sonra arkadaşlarıyla alkol alırken yakalandı.Olay, saat 01.00 sırlarında Doğançay Köyü 71975 sokak 18 numaradaki evde meydana geldi. İnşaatlarda sıva ustalığı yapan 40 yaşındaki M.Ş. ile 48 yaşındaki Mustafa Yolcu, iddiaya göre arkadaş olan eşlerininin, aile ilişkilerini birbirlerine anlattığı gerekçesiyle evlerine gidip gelmelerini istemedikleri için dün gündüz saatlerinde tartıştı. Olayın ardından eve giden M.Ş., aldığı alkolün de etkisiyle, tartışmaları yeniden aklına gelince av tüfeğini alıp Yolcu'nun evine gitti.

PENRECEDEN ATEŞ ETTİ

Evin penceresinden içeriye av tüfeğiyle ateş eden M.Ş., Mustafa Yolcu'yu vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan M.Ş., takip başlatan polis ekiplerince sabah 07.00 sıralarında, Karşıyaka-Bornova Kuzey çevre yolu kenarında arkadaşlarıyla alkol aldığı sırada yakalandı. Gözaltına alınan M.Ş., ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Mustafa Yolcu'nun, cesedi ise, nöbetçi savcının incelemesinin ardından İzmir adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi

ZANLININ EVİ YAKILDI

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, evine gidip pencereden ateş ederek Mustafa Yolcu'yu öldüren M.Ş.?nin evi, kimliği belirsiz kişilerce sabaha karşı kundaklandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, evde beslenen iki güvercin telef oldu, bir tavşan da komşulara teslim edildi. Yaralama suçundan girdiği cezaevinden yaklaşık iki yıl önce şartlı tahliye edilen katil zanlısı M.Ş.?nin, eşlerinin birbirlerinin evine gidip gelmesinin yanı sıra Yolcu'yla, 11 yaşındaki oğlunu, kendi oğluna cinsel tacizde bulunmakla suçlaması nedeniyle de tartıştıkları öğrenildi. Küçük oğluyla ilgili taciz suçlamasında bulunulduğunu duyan M.Ş.?nin, Mustafa Yolcu'yla daha önceden tartıştığı belirlendi.

Geçen hafta büyük oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Bayraklı Belediyesi'nde temizlik işlerinde şoför olarak çalışan Mustafa Yolcu'nun, acı haberini alan yakınları evine akın etti. Polisin olayla ilgili soruşturmasının da devam ettiği bildirildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkadaşını Öldürdü, Alkol Alırken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement