Aranan Şüpheli İmaj Değiştirirken Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Aranan Şüpheli İmaj Değiştirirken Yakalandı

Aranan Şüpheli İmaj Değiştirirken Yakalandı

Şanlıurfa'da, 2 ayrı yaralama suçundan 2 yıldır aranan ve sürekli kılık değiştirdiği için ele geçirilemeyen şüpheli, berberde imaj değişikliği yaparken yakalandı.

12.02.2012 15:12

Şanlıurfa'da, 2 ayrı yaralama suçundan 2 yıldır aranan ve sürekli kılık değiştirdiği için ele geçirilemeyen şüpheli, berberde imaj değişikliği yaparken yakalandı. Polisin sıkı takibi sonrası sahte kimlik ve tabanca ile yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

30 yaşındaki Hasan Küçük, 2010 yılının başında tartıştığı Orhan Savacak ile Yakup Çetin'i tabancayla yaraladı. Daha önce de 7 yaralama suçundan sabıkası bulunan Küçük, 2 kişiyi tabancayla vurduktan sonra kayıplara karıştı. Polis, uzun süre çalışma yapmasına rağmen Küçük'ü bir türlü ele geçiremedi. Sürekli kılık değiştirdiği ve sahte kimlikle dolaştığı bilgisine ulaşılan Küçük'ün yakalanması için çalışma yürüten polis, dün akşam saatlerinde şüphelinin Yavuz Selim Mahallesi'nde olduğu bilgisine ulaştı. Mahallede arama yapan polis ulaşmadığı şüphelinin, sürekli kılık değiştirdiği için berberde olma ihtimalini değerlendirdi. Polis bunun üzerine mahalledeki berberleri dolaşarak kimlik kontrolü yapmaya başladı. Mahalledeki berberde, kimlik göstermek istemeyen ve elini belindeki tabancaya atan bir kişi gözaltına alındı. Üzerinden tabanca ve Hasan Ertem adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı bulunan şüphelinin yapılan kontrolünde yaralama suçundan aranan Hasan Küçük olduğu ortaya çıktı. 2 yıldır aranan ve berberde ele geçirilen şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ LİSTESİ

-----------------------------

Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi

Şüphelinin araçtan indirilmesi

Şüphelinin acil servise alınması

Şüphelinin sağlık kontrolünden geçirilmesi

Şüphelinin adliyeye götürülmesi

Genel ve detay görüntüler

( Haber Hasan KIRMIZITAŞ-Kamera Ömer PINAR - Şanlıurfa - DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aranan Şüpheli İmaj Değiştirirken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement