Apandisit Ameliyatı Olan Kaleci Özkan Karabulut, Yurda Döndü 2013 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'ta Oynanan İtalya Maçında Ümit Milli Futbol Takımı'nın Kalesini Koruyan ve Maç Sonrası Apandisiti Patlayan ve İtalya'da Ameliyat Olan Genç Kaleci Özkan Karabulut, Yurda Döndü. - Son Dakika
Güncel

Apandisit Ameliyatı Olan Kaleci Özkan Karabulut, Yurda Döndü 2013 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'ta Oynanan İtalya Maçında Ümit Milli Futbol Takımı'nın Kalesini Koruyan ve Maç Sonrası Apandisiti Patlayan ve İtalya'da Ameliyat Olan Genç Kaleci Özkan Karabulut, Yurda Döndü.

Apandisit Ameliyatı Olan Kaleci Özkan Karabulut, Yurda Döndü 2013 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup\'ta Oynanan İtalya Maçında Ümit Milli Futbol Takımı\'nın Kalesini Koruyan ve Maç Sonrası Apandisiti Patlayan ve İtalya\'da Ameliyat Olan Genç Kaleci Özkan Karabulut, Yurda Döndü.

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla 22.15'de Ümit Milli Takım doktoru Asım Baykan'la birlikte Roma'dan İstanbul'a gelen genç kaleci Özkan Karabulut, Herhangi bir şüphe olursa oyuncu kendi kendine kontrol edip sahadan ayrılması gerekir.

13.10.2011 23:44

Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla 22.15'de Ümit Milli Takım doktoru Asım Baykan'la birlikte Roma'dan İstanbul'a gelen genç kaleci Özkan Karabulut, Herhangi bir şüphe olursa oyuncu kendi kendine kontrol edip sahadan ayrılması gerekir. Her şeyden önce sağlık dedi.

Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan genç kaleci Özkan Karabulut yaşadığı olayı anlattı. Maç öncesi ağrıları olduğunu ancak yediği yemeklerden şüphelendiğini belirten Karabulut, Her şey birden oldu. Zaten akut apandisit denilen olay birden ortaya çıkıyormuş. Maçtan önce çok hafif bir ağrı vardı. Bende oradaki yiyeceklerden şüphelendim. Ama hiç kimseye söylemeye gerek duymadım. Maçın verdiği hırs ve heyecanla devam ettim. Maçın ikinci yarısında ağrılarım artmaya başladı. Maçtan sonra doktorumuz Asım hoca apandisit şüphesi koydu. Asım hocam bilerek ilaç vermedi, orada direkt hastaneye gittik ve ameliyat olduk diye konuştu.

Basın mensuplarının, Maçtan sonra kahraman ilan edildin sorusu üzerine Karabulut, Maçı kazansaydık kahraman olabilirdim ama şu an değil yanıtını verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Apandisit Ameliyatı Olan Kaleci Özkan Karabulut, Yurda Döndü 2013 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'ta Oynanan İtalya Maçında Ümit Milli Futbol Takımı'nın Kalesini Koruyan ve Maç Sonrası Apandisiti Patlayan ve İtalya'da Ameliyat Olan Genç Kaleci Özkan Karabulut, Yurda Döndü. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement