Antrenörlük Kursuna Başkan Gürkan'ın Adı Verildi - Son Dakika
Güncel

Antrenörlük Kursuna Başkan Gürkan'ın Adı Verildi

Antrenörlük Kursuna Başkan Gürkan\'ın Adı Verildi

TÜRKİYE Futbol Antrenörler Derneği Edirne Şubesi, 10 gün sürecek 'Grassroots C' futbol antrenörlüğü kursuna Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın adını verdi.

01.11.2016 15:04

TÜRKİYE Futbol Antrenörler Derneği Edirne Şubesi, 10 gün sürecek 'Grassroots C' futbol antrenörlüğü kursuna Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın adını verdi. Kursa adının verilmesini 'çok farklı' bir ödül olarak nitelendiren Gürkan, "Siyasi ve yöneticilik yaşamımda çok ödül aldım. Çok fazla, ama bu bir anlamda ödül ve bu ödül bana çok farklı geldi" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Edirne Şubesi, 10 gün sürecek 'Grassroots C' futbol antrenörlüğü kursu açtı. Çok sayıda futbol antrenör adayının katıldığı kursa Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın adı verildi. Kel Aliço Kamp Eğitim Merkezi konferans salonundaki kursun açılışı için program düzenlendi. TÜFAD Edirne Şube Başkanı Erdoğan Öztürk ve antrenör adaylarının yanı sıra programa kursa adı verilen Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan da katıldı.

TÜFAD Edirne Şube Başkanı Erdoğan Öztürk, yaptıkları kurs ve seminerlere spora destek olan kişilerin isimlerini verdiklerini ifade ederek, şöyle dedi:

"Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Genel Merkezi'nin birlikte düzenlediği Edirne Şubesi'nin organizasyonu gerçekleştirdiği C futbol antrenörlüğü kursuna hoş geldiniz. TÜFAD olarak yaptığımız kurs ve seminerlerde, 'insanlar yaşarken anılmalıdır' sözünün doğruluğuna inandığımız için saygı, vefa, kadirşinaslık örneğini kendimize ilke edinerek, Türk futboluna ve Edirne futboluna emekleri geçen değerli spor adamları ve spor sevdalıların isimlerini zaman içerisinde kurs ve seminerlerle bir bir vermeye devam ediyoruz. Bugünkü kursumuza Edirne Belediye Başkanlığı görevine geldiği ilk günden itibaren Edirne sporun ve sporcusuna verdiği değerle dikkatlerimizi çeken Recep Gürkan'a kursumuzun adını vermekten büyük onur ve kıvanç duyuyoruz."

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da kursa adının verilmesini 'çok farklı'  nitelendirerek, bunu bir ödül olarak kabul ettiğini söyledi.

Sporla çok ilgili olmamasına rağmen spora ve sporculara destek vermeye çalıştığını ifade eden Gürkan, şöyle dedi:

"Gerçekten hem siyasi yaşamımda hem de yöneticilik yaşamımda çok ödül aldım. Çok fazla, ama bu bir anlamda ödül ve bu ödül bana çok farklı geldi. Çünkü şunu samimiyetle itiraf edeceğim ki ben böyle sporla çok ilgili biri değilim. Hatta hayatım boyunca iki kez spor yapmış ikisinde de birinde sol, diğerinde sağ ayak bileğimi kırmış birisiyim. Sporla bu kadar ilgiyim. Ama şuna çok inanırım, bir toplumun temel dinamiklerinden biri spordur. Düzgün insan, sadece fiziksel anlamında değil, hayata bakış anlamında, karakter anlamında da düzgün insan yetiştirmenin en temel ve en bilimsel yollarından biri de spordur. İnanıyorum ki arkadaşların ismimi vererek beni onurlandırdığı antrenörlük kursu hepinizi için başarı geçecektir. Kurstan sonra alacağınız belgelerle antrenörlük yaşamınızın çok parlak başarılarla dolu olmasını temenni ediyorum. Umuyorum ki hepiniz gönlünüzdeki hedefinizdeki yere biran önce kavuşursunuz. Kursa benim ismimi vererek beni onurlandırdınız çok teşekkür ediyorum." TÜFAD Edirne Şube Başkanı Erdoğan, kursa adını verdikleri Recep Gürkan'a günün anısına plaket verdi. 30 adayın katıldığı 'Grassroots C' futbol antrenörlüğü kursu 1- 10 Kasım tarihleri arasında Edirne'de yapılacak.

- Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antrenörlük Kursuna Başkan Gürkan'ın Adı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement