Antalyasporlu Erman Kılıç'a 2 Taraftardan Tehdit - Son Dakika
Güncel

Antalyasporlu Erman Kılıç'a 2 Taraftardan Tehdit

Antalyasporlu Erman Kılıç\'a 2 Taraftardan Tehdit

Antalyaspor'da kadro dışı kalan Erman Kılıç, sabah koşu yaparken 2 kişinin kendisini, "Git buradan. Bundan sonra Antalya'da korumayla gez" diye tehdit ettiğini iddia etti.

04.03.2016 14:27

Antalyaspor'da kadro dışı kalan Erman Kılıç, sabah koşu yaparken 2 kişinin kendisini, "Git buradan. Bundan sonra Antalya'da korumayla gez" diye tehdit ettiğini iddia etti.

Geçen yıl takım kaptanlığını yapan Erman Kılıç, kırmızı beyazlı takımda kadro dışı kalmasının ardından kulübün kendisine belirlediği DSİ Spor Tesisler'nde bu sabah antrenman yaparken 2 kişinin kendisini tehdit ettiğini belirtirken şöyle dedi:

"Sabah antrenmanının 10'uncu dakikasıyşdı. Direk sahaya giren 2 kişi, (Git buradan. Bundan sonra Antalya'da korumayla gez) dediler. Yanımda hocam vardı, araya girdi ama yine tehdit savurdular. Antalya'da yaşıyorum. İki çocuğum var. Antalyaspor'un lisanslı futbolcusuyum. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören duyarlı olmalı. Beni tehdit edenleri savcılığa şikayet edeceğim. Beni kimse tehdit edemez. Ben buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. Bana yapılan ve yerine getirilmeyen vaatler var."

Erman Kılıç, yaşadığı olayın ardından araştırma yaptığında kendisini tehdit edenlerden birinin Antalyaspor'un taraftar gruplarından birisinin lideri olduğunu öğrendiğini de öne sürdü. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyasporlu Erman Kılıç'a 2 Taraftardan Tehdit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement