Antalyaspor Vakfı'ndan Teknik Ekibe 'Dön' Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Vakfı'ndan Teknik Ekibe 'Dön' Çağrısı

Antalyaspor Vakfı\'ndan Teknik Ekibe \'Dön\' Çağrısı

Antalyaspor Vakfı Yönetim Kurulu, Başkan Hasan Akıncıoğlu ve istifa eden teknik heyete 'dön' çağrısı yaptı.

31.05.2013 16:14  Güncelleme: 16:18

Antalyaspor Vakfı Yönetim Kurulu, Antalyaspor'un eski başkan ve yöneticileri ile işadamları, 14 Haziran'daki genel kurulda aday olmayacağını açıklayan Başkan Hasan Akıncıoğlu ve istifa eden teknik heyete 'dön' çağrısı yaptı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından gazetecilerin karşısına geçen vakıf mütevelli heyeti, Başkan Akıncıoğlu ile görüşmek üzere 3 kişilik heyet oluşturduklarını açıkladı.Heyette vakıf yöneticiliği de yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Nafiz Tanır ve mevcut yönetimde yer alan Bülent Yıldırım'ın halen şehir dışında bulunan Başkan Akılcıoğlu ile görüşeceğini belirten Antalyaspor Vakfı Başkanı Ali Yılmaz, başkanın kararından döneceğini tahmin ettiğini söyledi. İki gün içerisinde kamuoyuna bu konuda bilgi vereceklerini de ifade eden Vakıf Başkanı Ali Yılmaz, şöyle konuştu

Biliyorsunuz, Antalyaspor'da son günlerde çok ani gelişmeler yaşandı. Neler yapılabilir onları konuştuk. Sayın Hasan Akıncıoğlu ve teknik ekibinin devam etmesi yönünde karar alındı. Toplantıya katılan arkadaşlar bu işin doğrusunun Başkan Akıncıoğlu'nun görevine devam etmesi yönünde olduğunu bildirdi. Biz de vakfın yönetim kurulu olarak zaten bu fikirdeyiz. Başkanın çok büyük sıkıntıları olduğunu biliyorum.

Kulüpte bir mali disiplin sağlandı. Antalyaspor'da bir güven ortamı oluştu. Bugün Türkiye'de bahsedilen kulüp olduk. Çok futbolcunun gelmek istediği, güven duyduğu bir kulübüz. Tam transfer döneminde böyle bir karar alınması bizleri de şaşırttı. Başkanın sıkıntılarının neler olduğunu öğrenerek, bu sorunların giderilmesi için neler yapabileceğimizi daha sonra tekrar toplanıp konuşacağız. Başkanı ikna edeceğimizi umut ediyorum.

Başkanın göreve devam etmek istememesi yönündeki kararda kendisinin de sorumlu olabileceğini ifade eden Ali Yılmaz, Biliyorsunuz ben kısa süre önce yönetimden istifa etmiştim. Başkan yalnız kalmış olabilir. Eksikleri nasıl gidebiliriz onu konuşacağız. Görüşme halinde olduğumuz futbolcularımız merak etmesin. Büyük ihtimalle eski yönetim ve başkanın devam etmesini sağlayacağız. Sağlayamazsak bile bu futbolcularla görüşmeler devam edecek. Antalyaspor büyük camiadır. Kimse merak etmesin diye konuştu.

Medical Park Antalyaspor Asbaşkanı Hüseyin Acarlıoğlu ise camiada panik havası yaratılmaması gerektiğini belirterek, Hasan başkanın geri döneceği umudunun yüksek olduğunu ifade etti. Antalyaspor Vakfı öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya Hasan Subaşı, Özcan Kırmızıoğlu, Selahattin Tonguç, Sedat Peker, Süleyman Arslan ve Halim Horasan gibi eski kulüp başkanları ile Abdurrahman Yılmaz, Gültekin Gencer, Çetin Osman Budak, Hüseyin Şanlı, Turgay Soyer, Osman Ayık, Mehmet Yaman, Mehmet Çapacı, Vedat Gürhan gibi eski yöneticiler katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Vakfı'ndan Teknik Ekibe 'Dön' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement