Antalyaspor Asbaşkanı Ceylan: Antrenör Şimşek'e Verilen 7 Maç Men Cezası Çok Ağır - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Asbaşkanı Ceylan: Antrenör Şimşek'e Verilen 7 Maç Men Cezası Çok Ağır

Antalyaspor Asbaşkanı Ceylan: Antrenör Şimşek\'e Verilen 7 Maç Men Cezası Çok Ağır

Antalyaspor asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Yusuf Şimşek'e verilen 7 maç oynamama cezasının çok ağır olduğunu söyledi.

10.10.2015 12:26

Antalyaspor asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Yusuf Şimşek'e verilen 7 maç oynamama cezasının çok ağır olduğunu söyledi. Ceylan, gelecek hafta karşılaşacakları Bursaspor'un ligin en güçlü takımlarından biri olduğunu vurgularken, "Üç büyüklerle oynanan İstanbul deplasmanı kadar zorlu bir maç olacak. Zorlu bir deplasman. Ama Bursaspor karşısında en iyi mücadeleyi sergileyip, puan veya puanlarla döneceğimize inanıyoruz" dedi.

Asbaşkan Ceylan, kırmızı- beyazlı takımın lige çok iyi başlangıç yaptıktan sonra durağan döneme girdiğini belirtti. Son 3 haftada sürpriz puan kayıpları ile karşılaştıklarını anlatan Ceylan, Çaykur Rizespor ve Sivasspor maçında Antalyaspor'un 3 puan kazanacak futbol oynamadığını söyledi. Kasımpaşa maçında kırmızı beyazlıların iyi futbol oynamasına rağmen ceza sahası bölgesinde ve gol yollarında etkili olamadığına değinen Ceylan, puan kaybı görülen 3 haftalık süreçn ardından Bursaspor deplasmanında önemli bir maç oynayacaklarını kaydetti.

"KAZANARAK DÖNECEĞİZ"

Antalyaspor'un iyi futbolculardan kurulu ve teknik heyetiyle başarıya endeksli bir takım olduğunu dile getiren Ceylan, Bursaspor maçıyla, ligin ilk haftalarında elde edilen başarılı sonuçların tekrarını istediklerini söyledi. Hasan Ali Ceylan, "Bursaspor karşısında en iyi mücadeleyi sergileyip, puan veya puanlarla döneceğimize inanıyoruz" dedi.

"CEZA ÇOK AĞIR OLDU"

Asbaşkan Ceylan, futbol dünyasının gelecek vaat eden teknik adamlarından birisi olarak nitelendirdiği antrenör Yusuf Şimşek'e verilen 7 maç men cezasının ağır olduğunu vurguladı. Ceylan, şöyle dedi:

"Antalyaspor, futbolda centilmenlikten yana bir takım. Teknik direktörümüz de bu düşüncede. Ancak maç içerisinde, oyunun heyecanıyla emeğini koymuş insanların anlık tepkiler göstermesi normal. Futbolcu, teknik heyet ve futbolcular daha bilinçli hareket etmeli. Futbolu yöneten hakemlerin de başarıya endeksli futbolcu ve teknik heyetin anlık heyecanlarını göz önünde bulundurarak değerlendirme yapmasını talep ediyoruz. Hakemler, anlık gördüğüne karar veriyor. Teknik heyet ve futbolcular da anlık gördüğüne göre hakem kararlarına tepki gösteriyor. Her iki tarafın da birbirine toleransı olmalı. Bu ceza çok ağır oldu." - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Asbaşkanı Ceylan: Antrenör Şimşek'e Verilen 7 Maç Men Cezası Çok Ağır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement