Antalya Kayganlaşan Yolda 7 Araç Çarpıştı, 1 Otomobil Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

Antalya Kayganlaşan Yolda 7 Araç Çarpıştı, 1 Otomobil Alev Alev Yandı

Antalya Kayganlaşan Yolda 7 Araç Çarpıştı, 1 Otomobil Alev Alev Yandı

Kayganlaşan yolda 7 araç çarpıştı, 1 otomobil alev alev yandıAlparslan ÇINAR-Mehmet ÇINARANTALYA, (DHA)-ANTALYA'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen zincirleme kazada 7 araç birbirine girdi, bir otomobil ise alev alev yandı.

29.11.2016 23:58

Kayganlaşan yolda 7 araç çarpıştı, 1 otomobil alev alev yandı

Alparslan ÇINAR-Mehmet ÇINARANTALYA, (DHA)-ANTALYA'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen zincirleme kazada 7 araç birbirine girdi, bir otomobil ise alev alev yandı.

Muratpaşa İlçesi Dumlupınar Bulvarı Antalyaspor Kavşağı'ndaki kaza, 20.00 sıralarında meydana geldi. Dumlupınar Bulvarı'nda seyir halindeyken kavşağa gelen otomobiller kırmızı ışıkta durdu. İddiaya göre bu sırada yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda Recep Dibekçi yönetimindeki 07 TA 065 kamyonet duramayarak önünde duran Ali Çolak'ın kullandığı 07 DHD 41 plakalı otomobile çarptı. Ali Çolak da Zeynep Ak idaresindeki LPG'li olduğu belirlenen 07 CCC 82 plakalı otomobile çarptı. 7 aracın karıştığı zincirleme kazada, Zeynep Ak idaresindeki otomobilin motor kısmında bir anda duman ve alev yükseldi. Alevler in sardığı otomobilden inen sürücü Ak ve yanındakiler durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürdü. Çevredekiler, bu sırada alev alev yanan otomobili cep telefonu kameralarıyla görüntüledi. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapandı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı kazada, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Polis ve itfaiyenin çalışmalarının ardından hasarlı araç çekici yardımıyla yoldan kaldırılarak bulvar yeniden trafiğe açıldı.

Kazaya karışan kamyonet şoförü Recep Dibekçi, 'Ne olduğunu anlamadım. Aracım yüklüydü. Kaydım, ışıkta bekleyenlere çarptım dedi. Bir görgü tanığı ise en arkadan gelen kamyonetin duramayarak öndeki araçlara çarptığını ve en öndeki aracın bir anda alev aldığını anlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kayganlaşan Yolda 7 Araç Çarpıştı, 1 Otomobil Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement