Antalya Döşemealtı Belediyesi'nden Sıcak Asfalt Hamlesi - Son Dakika
Güncel

Antalya Döşemealtı Belediyesi'nden Sıcak Asfalt Hamlesi

Antalya Döşemealtı Belediyesi\'nden Sıcak Asfalt Hamlesi

Döşemealtı Belediyesi'nden sıcak asfalt hamlesi Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bademağacı Mahallesi'ni Burdur'a bağlayan 4 kilometrelik yolu sıcak asfaltla kapladı, bozuk yolları da yeniledi.

23.02.2016 15:39

Döşemealtı Belediyesi'nden sıcak asfalt hamlesi

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bademağacı Mahallesi'ni Burdur'a bağlayan 4 kilometrelik yolu sıcak asfaltla kapladı, bozuk yolları da yeniledi.

Döşemealtı Belediyesi Bütünşehir Yasası nedeniyle belde belediyesiyken mahalleye dönüşen Bademağacı'nda sıcak asfalt çalışması başlattı. Badamağacı'nı Burdur karayoluna bağlayan yaklaşık 4 kilometrelik yolda önce kot yükseltmesi yapıldı ardından da stabilizesi tamamlandı. Havaların ısınmasıyla birlikte de sıcak asfalt döküldü.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bademağacı Mahallesi'nde ayrıca Kuşdere mevki Armutlu Caddesi'nde yerleşim alanı içinde yer alan 1 kilometrelik yeni yol açtı. Aynı bölgede 3 kilometrelik bozuk yolun tamiri de yapıldı.

TEMEL İHTİYAÇ

Bademağacı'nı Burdur karayoluna bağlayan 4 kilometrelik yolun bir bölümü 6, diğer bölümü de yaklaşık 10 metre genişlikte olup, çift yönlü olarak hizmet verecek şekilde düzenlendi. Döşemealtı Belediyesi proje ekibi tarafından Dağbeli Mahallesi için özel olarak hazırladığı meydan projesi kapsamında alan üzerinde düzenlemelere de başlandı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Bademağacı halkının mağduriyetini gidermek amacıyla aylar öncesinden programa alınmasına karşın olumsuz hava şartları nedeniyle asfaltlama çalışmasının ancak yapılabildiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Döşemealtı Belediyesi'nden Sıcak Asfalt Hamlesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement