Antalya Ceren Gözyaşları ile Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Antalya Ceren Gözyaşları ile Uğurlandı

Antalya Ceren Gözyaşları ile Uğurlandı

Ceren gözyaşları ile uğurlandı Ankara'daki evinde doğalgaz zehirlenmesi sonucu vefat eden, Doğru Yol Partisi'nin eski Antalya Merkez İlçe Başkanı avukat Hüseyin Tecim'in fizik mühendisi ve bilgisayar yazılım uzmanı kızı 30 yaşındaki Ceren Tecim, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

01.03.2016 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceren gözyaşları ile uğurlandı

Ankara'daki evinde doğalgaz zehirlenmesi sonucu vefat eden, Doğru Yol Partisi'nin eski Antalya Merkez İlçe Başkanı avukat Hüseyin Tecim'in fizik mühendisi ve bilgisayar yazılım uzmanı kızı 30 yaşındaki Ceren Tecim, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Ceren Tecim için ilk tören Muratpaşa Camii'nde yapıldı. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, siyasiler, spor ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Cenazede baba Hüseyin Tecim ile iki kızının çok üzgün oldukları görüldü. Taziyeleri kabul eden baba ayakta durmakta zorlandı. Öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrasında Ceren Tecim'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Korkuteli'ne gönderildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Ceren Tecim, evin mutfak bölümündeki kombiden sızan doğalgazdan zehirlendi. Ceren Tecim'in arkadaşları, kendisini merak ederek, 28 Şubat Pazar günü çilingir yardımıyla evin kapısını açtırdıklarında Ceren Tecim'in yerdeki cesediyle karşılaştı.

Baba Hüseyin Tecim, Ceren Tecim'in kiracı olarak oturduğu dairedeki kombinin mutfakta bulunduğunu, ev sahibinin mutfak balkonunu da kapattırdığını, bu yüzden kombiden sızan doğalgazın kızının zehirlenmesine yol açtığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Ceren Gözyaşları ile Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement