Annesine Hakaret Ettiği İçin Doktoru Dövdü - Son Dakika
Güncel

Annesine Hakaret Ettiği İçin Doktoru Dövdü

Annesine Hakaret Ettiği İçin Doktoru Dövdü

Iğdır Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği Doktoru Cihan Acı, hasta yakınlarının saldırısına uğradı.

28.03.2013 13:20  Güncelleme: 11:53

Iğdır Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği doktoru Cihan Acı, hasta yakınlarının saldırısına uğradı. "Anneme niye hakaret ettin" denilerek iki kişi tarafından dövülen Dr. Acı, çalıştığı hastanede tedavi altına alındı.

Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniği'nde uzman doktor Cihan Acı, 70 yaşındaki Fatma Doğan'ı bugün saat 11.00'de muayene etti. Bir süre sonra Nurettin Doğan ve arkadaşı Adem Gültekin, "Anneme niye hakaret ettin?" diyerek 32 yaşındaki doktorun odasına girerek tartakladı. Evli ve bir çocuk babası doktor Cihan Acı'yı saldırganların elinden, sesleri duyan hastalar kurtardı.

Olayı anlatırken göz yaşlarını tutamayan Dr. Cihan Acı, "Günde 150 hastayı muayene ediyorum. 71'inci kişiye bakarken hasta yakınları birden odama girdi ve bana vurmaya başladı. 'Durun' dememe rağmen başıma, gözüme her yerime vurdular. En son testislerime tekme atınca yere yığıldım. O sırada muayene olmak için gelen asker hastalar beni kurtardı. Hakkımı helal etmiyorum. Şikayetçiyim. Türkiye'nin en doğusuna hizmet vermek için geliyoruz karşılığı bu mu?" diye konuştu.

Öte yandan olayla ilgili olarak yakalanan Adem Gültekin, Nurettin Doğan ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annesine Hakaret Ettiği İçin Doktoru Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement