Anneler Gününde Tüm Anneler Şık ve Rahat - Son Dakika
Güncel

Anneler Gününde Tüm Anneler Şık ve Rahat

Anneler Gününde Tüm Anneler Şık ve Rahat

INVISTA'nın giyim markası LYCRA® elyaf ile Türkiye'nin lider çorap markası PENTİ, yaptıkları iş birliği ile kadınların hayatını kolaylaştırdı.

10.05.2013 16:23  Güncelleme: 16:38

Geliştirdiği teknolojileri tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre tasarlayan INVISTA'nın, kadınların beklentileri doğrultusunda geliştirdiği inovasyonu LYCRA® BEAUTY çorap, vücudu şekillendirme özelliğinin yanı sıra hareket özgürlüğü ile tam kontrol imkanı sağlıyor.

Dünyaca ünlü iç giyim markalarının tercihi olan LYCRA® BEAUTY çorap, Türkiye'de ilk defa inovatif ve etkileyici tasarımları ile kadınlara konfor ve şıklığı bir arada sunan çorap markası PENTİ'nin "Pentimizer" serisi ürünlerinde yer alıyor.

LYCRA® BEAUTY çorap teknolojisi ile oluşturulan "Pentimizer" serisinde yeni nesil şekillendiriciler vücudu sıkmadan şekil veriyor, kıyafetlerin altından sarkmayacak şekilde hafif ve vücuda uyumlu yapısıyla kadınlara şıklık ve konforu bir arada sunuyor.

LYCRA® BEAUTY çorap teknolojisi ile PENTİ tarafından geliştirilen, bir kadının formda görünmesini sağlayacak "Pentimizer" serisi sayesinde vücudunuza istediğiniz formu vermek ve etkileyici bir vücuda sahip olmak artık çok kolay. "Pentimizer" serisinde yer alan ürünler: Pentimizer Stil külotlu çorap, Pentimizer Clara Külotlu çorap, Paçalı korse , full korse, body control, karın toplayan bacak incelten korse, pop up opak korse, Premier invisible opak, Premier invisible.

Rahatlık ve konforundan vazgeçmek istemeyen, görünümüne özen gösteren, güvende ve mutlu hissetmek isteyen tüm kadınlar için LYCRA® BEAUTY çorap teknolojisiyle geliştirilen "Pentimizer" ürünlerini PENTİ mağazalarında bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anneler Gününde Tüm Anneler Şık ve Rahat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement