Anne Olmaya Hazırlanan Almeda Abazi Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Anne Olmaya Hazırlanan Almeda Abazi Kimdir?

Anne Olmaya Hazırlanan Almeda Abazi Kimdir?

Geçtiğimiz yılın Şubat ayında dünya evine giren Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi çiftinin bebekleri oluyor. Peki, anne adayı Almeda Abazi kimdir?

22.10.2018 14:11

Oyuncu ile 13 Şubat 2017 yılında Los Angeles'de evlenen kimdir?

ALMEDA ABAZİ KİMDİR?

, 13 Şubat 1992'de Arnavutluk, Tiran'da dünyaya geldi. Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlayan güzel, İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim aldı. Üniversite eğitimine Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etti. Mankenlik yapan , Türkiye'ye yerleşerek kariyerine burada devam etmeye karar verdi.

Anne Olmaya Hazırlanan Almeda Abazi Kimdir?

TÜRKAN ŞORAY VE BEYONCE HAYRANI

Dansa olan becerisiyle tanınan , katıldığı "Yok Böyle Dans"ın iddialı isimlerinden birisi oldu. Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu "Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak" ifadeleriyle açıklıyor. Oyunculuk da yapan güzel, ''Konak ve Şov Biznıs'', '' Ayrılık''ta rol aldı.

KAİNAT GÜZELİ SEÇİLDİ

2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılan , katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve 2008 yılında Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazandı. 17 Eylül 2014 tarihinde "Para Bende" adlı yarışmada yarışan , 22 Şubat 2015 tarihinde TV8 ekranlarında başlayacak olan "Survivor All Star" yarışmasına katıldı. 13 Şubat 2017 yılında da oyuncu ile Los Angeles'te evlenen güzellik kraliçesinin henüz hamile olduğu ortaya çıktı.

Anne Olmaya Hazırlanan Almeda Abazi Kimdir?
Anne Olmaya Hazırlanan Almeda Abazi Kimdir?

Son Dakika Güncel Anne Olmaya Hazırlanan Almeda Abazi Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement