Anne Öldü, 3 Aylık Ahmet'in Burnu Bile Kanamadı - Son Dakika
Güncel

Anne Öldü, 3 Aylık Ahmet'in Burnu Bile Kanamadı

Anne Öldü, 3 Aylık Ahmet\'in Burnu Bile Kanamadı

Çorum'da kamyona arkadan çarparak hurdaya dönen özel otomobilde bulunan 26 yaşındaki İhsan Biçer ve eşi, 20 yaşındaki Merve Biçer ile 3 aylık oğlu Ahmet Rıza, araç içinde sıkıştı.

27.04.2011 14:30

Çorum'da kamyona arkadan çarparak hurdaya dönen özel otomobilde bulunan 26 yaşındaki İhsan Biçer ve eşi, 20 yaşındaki Merve Biçer ile 3 aylık oğlu Ahmet Rıza, araç içinde sıkıştı. Ekipler anne ve babayı ağır yaralı olarak kurtarırken, küçük Ahmet'in burnu bile kanamadan otomobilden çıkarıldı. Ancak anne Merve Biçer kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Çorum'un Mecitözü İlçesi'nde oturan 1. 5 yıllık evli İhsan Biçer ve eşi Merve Biçer, ateşi çıkan 3 aylık oğulları Ahmet Rıza'yı Çorum Devlet Hastanesi'ne götürmek için bu sabah yola çıktı. Kent merkezine 12 kilometre kala, bölünmüş yolda kendisine ait 19 ND 871 plakalı otomobille giden İhsan Biçer, henüz tespit edilemeyen nedenle önde giden 48 yaşındaki Ziya Karaman yönetimindeki 19 DU 887 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sırasında otomobilin ön koltuğunda oturan anne Merve Biçer'in kucağında bulunan oğlu Ahmet, elinden fırlayarak iki koltuğun arasına düştü. Genç kadın ile eşi ise hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Kamyon şoförü Karaman 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede ambulans ve Çorum Belediyesi İtfaiyesi ekipleri gelerek otomobil içinde sıkışan aileyi kurtarmak için yoğun çaba harcadı. Önce İhsan Biçer sıkıştığı yerden çıkarılırken, iki koltuk arasında bulunan ve hiçbir yara almayan 3 aylık Ahmet Rıza bebeği babasıyla birlikte hastaneye götürdü. Kısa süre sonra Merve Biçer ağır yaralı olarak araçtan çıkarıldı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan, 3 kez duran kalbi çalıştırılan Merve Biçer tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kaza haberini alan Biçer ailesinin yakınları hastaneye akın ederken, 3 aylık Ahmet Rıza ile babası İhsan Biçer'in sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken kamyon şoförü Ziya Karaman jandarma tarafından gözaltına alındı. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anne Öldü, 3 Aylık Ahmet'in Burnu Bile Kanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement