Ankaralılar Vakfı'ndan Üniversiteye Seymenli Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ankaralılar Vakfı'ndan Üniversiteye Seymenli Ziyaret

Ankaralılar Vakfı\'ndan Üniversiteye Seymenli Ziyaret

Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı Başkanı Halil Şıvgın, vakfın yönetim kurulu üyeleri ve Ankara'nın sembolü seymenlerden oluşan bir heyet, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Erkan İbiş'i makamında ziyaret etti.

06.02.2013 13:56

Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı Başkanı Halil Şıvgın, vakfın yönetim kurulu üyeleri ve Ankara'nın sembolü seymenlerden oluşan bir heyet, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş'i makamında ziyaret etti.

Şıvgın, Türkiye'nin en köklü üniversitelerinden biri olan Ankara Üniversitesi'nin genç, dinamik ve vizyoner bir ekiple yönetilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu yönetimin yetiştireceği nesillerden çok umutlu olduğunu söyledi.

Ankaralılar ve Ankara'yı tanıtma Vakfı olarak, Ankara'nın bu köklü üniversitesi ile her konuda işbirliğine hazır olduklarını söyleyen Şıvgın, 2013 yılının Cumhuriyet'in ilan edilmesinin ve Ankara'nın başkent oluşunun 90. yıldönümü olduğunu belirti ve bu kapsamda Ankara Üniversitesi ile pek çok proje geliştirdiklerini anlattı.

Rektör İbiş ise, Ankaralılar ve Ankara'yı Tanıtma Vakfı'nın etkinliklerini takip ettiğini ve son derece başarılı bulduğunu kaydetti. "Ankaralılar ve Ankara'yı tanıtma Vakfı, kentimiz adına çok önemli ve özellikli bir yere sahip" diyen İbiş, Ankara'nın Başkent oluşunun 90. yıldönümü etkinlikleri kapsamında her türlü projede Ankaralılar Vakfı ile işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını sözlerine ekledi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankaralılar Vakfı'ndan Üniversiteye Seymenli Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement