Ankaralı ve İzmirli Kadınlar: Beni En İyi Eşim Anlar! - Son Dakika
Güncel

Ankaralı ve İzmirli Kadınlar: Beni En İyi Eşim Anlar!

Ankaralı ve İzmirli Kadınlar: Beni En İyi Eşim Anlar!

Bingo, yeni piyasaya sunduğu Bingo Ultra Çamaşır Suyu ve Bingo Sıvı Deterjan serisinin tanıtım aktivitesinde, Ankaralı ve İzmirli kadınlardan tam not aldı.

16.07.2013 16:52

KADINLARI EN İYİ ANLAYAN MARKA BİNGO, ANKARALI VE İZMİRLİ KADINLARLA BULUŞTU

Türkiye'nin yüzde yüz yerli sermayesi ile deterjanda devleştirdiği ismi Bingo, yeni piyasaya sunduğu Bingo Ultra Çamaşır Suyu ve Bingo Sıvı Deterjan serisinin tanıtım aktivitesinde, Ankaralı ve İzmirli kadınlardan tam not aldı. "Seni Anlayan O" sloganıyla kadınlara seslenen Bingo, "BİNGO YOLLARDA" aktivitesi ile 1 ay boyunca Ankaralı ve İzmirli kadınlarla buluştu.

On binlerce kadının yoğun ilgiyle ziyaret ettiği Bingo Yollarda aktivitesinde, kadınlara onları en iyi kimin anladığı sorulurken, aynı zamanda anket dolduran kadınlardan her gün bir kişinin hayali gerçekleştirildi. Doldurulan binlerce anket sonucuna göre; kadınlar çok şikayet etse de, yine de beni en iyi eşim anlar dedi.

Kadınların beklentilerini sorgulayarak ürünlerini, ambalajlarını, logosunu ve kokularını yenileyen, kadınları "en iyi anlayan" olduğunun altını çizen Bingo'nun, aktivite boyunca gerçekleştirdiği anket sonucu ilginç verileri ortaya koydu.

Ankaralı kadınların % 31,5'i kendilerini en iyi eşlerinin, % 28'i annelerinin ve %15,5'i kızlarının anladığını belirtti. İzmirli kadınların ise % 33'ü kendilerini en iyi eşlerinin, %31'i annelerinin ve %17'si kızlarının anladığını belirtti. Esprili cevaplar arasında ise Ankara'da "Beni en iyi patronum anlar", İzmir'de ise "Evcil hayvanlarım anlar" şıkları aldığı puanlarla dikkat çekti.

"Seni Anlayan O" sloganıyla yola çıkan Bingo Yollarda aracının buluşturduğu kadınlar anketlerde Bingo'dan "Bingo ürün seti" isteyerek, kendilerini en iyi anlayanın Bingo olduğunun altını çizmiş oldular. Bingo ürün setinin yanı sıra, kuaför hediyesi, çift kişilik kahvaltı hediyesi ve çikolata sepeti en çok talep edilen hediyelerin ilk sırasında yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ankaralı ve İzmirli Kadınlar: Beni En İyi Eşim Anlar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement