Ankara Valisi Şahin, Gölbaşı'nda karne dağıtım törenine katıldı - Son Dakika
Güncel

Ankara Valisi Şahin, Gölbaşı'nda karne dağıtım törenine katıldı

Ankara Valisi Vasip Şahin, Gölbaşı ilçesinde karne dağıtım törenine katıldı.

20.01.2023 14:34  Güncelleme: 14:43

Ankara Valisi Vasip Şahin, Gölbaşı ilçesinde karne dağıtım törenine katıldı.

Hacılar İlkokulunun konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Vali Şahin, öğrencilere iyi bir tatil dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.

Öğrencilere yarıyıl tatili döneminde tavsiyelerde bulunan Şahin, şunları kaydetti:

"Karneler sadece bir gözden geçirme, ne halde olduğumuzu görme belgesidir, işin sonucu değildir. Güzel karne de olsa, biraz kırıkları olan bir karne de olsa bu sadece geçici bir değerlendirmedir. Aslolan iyi insan, iyi vatandaş olabilmektir. Eksiklikler mutlaka kapatılacaktır. Öğrencilerimiz bu kapasitede ve velilerimiz de bu şuurdadır. Asıl önemli olan geleceğimizin teminatı olan minik yavrularımızın milli, manevi duygularla, vatan, bayrak sevgisi ve bilgi ile donatmaktır.

Ben bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ama biliyorum ki bugün yaptıklarının çok daha fazlasını yapabilme kabiliyetleri, nitelikleri ve zekaları var. Kendilerine inansınlar, güvensinler o özgüveni yakaladıktan sonra da başaramayacakları hiçbir şey yok. Ama asıl hedefimiz iyi birer insan ve vatandaş olabilmektir. Onu sağladıkları zaman diğer bütün başarılar bunun arkasından gelecektir."

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa ise Ankara genelinde 4 bin 136 okulda 85 bin 388 öğretmen ve 1 milyon 408 bin 812 öğrencinin ara tatile girdiğini ifade etti.

Ara tatilde öğrencilerin vakitlerini iyi değerlendirmelerini, dinlenmelerini ve kıymetli vakit geçirmelerini isteyen Fatsa, "Aileler ise dijital ekrandan çocukları uzak tutmalı, onlarla nitelikli vakit geçirmeli ve onlarla iyi bir program yaparak bu süreci dinlenmiş şekilde geçirmelerini sağlamalı." dedi.

Konuşmaların ardından halk oyunları gösterisi sunuldu. Ardından Vali Şahin beraberindekilerle sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini dağıttı.

Karne törenine Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ilıkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz da katıldı.

Ankara Valisi Şahin, Gölbaşı\'nda karne dağıtım törenine katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara Valisi Şahin, Gölbaşı'nda karne dağıtım törenine katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement