Ankara Shoppıng Fest İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Güncel

Ankara Shoppıng Fest İçin Geri Sayım Başladı

Ankara Shoppıng Fest İçin Geri Sayım Başladı

Ankara'yı marka şehir haline getirmeyi hedefleyen Ankara Shopping Fest-Ankara Alışveriş Festivali'nin ikincisi 7 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

25.05.2013 12:07

Ankara'yı marka şehir haline getirmeyi hedefleyen Ankara Shopping Fest-Ankara Alışveriş Festivali'nin ikincisi 7 Haziran ile 3 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Ankara Ticaret Odası'nın, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği festival boyunca, Başkent bir alışveriş, sanat ve eğlence merkezine dönüşecek. Alışveriş merkezleri ve cadde mağazalarının giyimden teknolojiye kadar çok sayıda üründe yüzde 50'ye varan oranlarda indirimler yapacağı festivalde, Ankara birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

ATO Başkanı Salih Bezci, Ankara Shopping Fest'in ikincisini organize ederken tek hedeflerinin Ankara'yı bir marka şehir haline getirerek turizm destinasyonları arasına sokmak olduğunu belirtti. Marka oluşturmanın zaman alan bir çalışmalar dizisi olduğunu kaydeden Bezci, "Ankara markası için festivalin sürekliliğini sağlamak ve marka değerini korumak durumundayız" dedi. Alışveriş ekonomisi oluşturmak kadar şehrin sosyal hayatını desteklemenin de önemine değinen Bezci, Ankara gecelerini renklendirecek konserlere bu nedenle ağırlık verdiklerini kaydetti. Bezci, Ankara'nın sadece siyasetin değil alışverişin de Başkenti olduğunu görmek hayaliyle çalıştıklarını belirterek "Bu hayalimiz gerçekleşinceye kadar çalışmayı sürdüreceğiz. Her şey Ankara için" dedi.

ASF GALA'SI 29 MAYISTA YAPILACAK

ASF, 29 Mayıs 2013 akşamı gerçekleşecek açılış galasıyla başlayacak. ATO Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek galaya çok sayıda siyasetçi, sanatçı, işadamı, sivil toplum örgütü başkanı ve Ankaralı katılacak. Türkiye'nin Vangelis'i olarak anılan dünyaca ünlü sanatçı Can Atilla'nın konser vereceği gecede, festival sürprizleri de kamuoyuyla paylaşılacak.

STARLARIN FESTİVALİ

Festivalin en önemli etkinliğini birbirinden ünlü sanatçıların konserleri oluşturacak. Ankara'nın en merkezi ve en büyük etkinlik alanı Hipodrum'da yapılacak konserlere binlerce başkentli müziksever katılacak. Sayısız liste başı ve hit şarkılara imza atan, albümleri satış rekorları kıran sanatçılar, eski ve yeni şarkılarıyla Ankaralı hayranlarıyla buluşacak. Alışveriş Festivali kapsamında 3 Temmuz'a kadar başkentliler gündüz festivalle akşam

müzikle coşacak. Halka açık ve ücretsiz konserlerde ünlü sanatçılar hayranlarına

müzik ziyafeti sunacaklar.

KONSERLER AJDA PEKKAN'LA BAŞLAYACAK

Festival konserleri

ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın eğlenceli sunuşlarıyla renklenecek. İlk olarak pop müziğin divası Ajda Pekkan'ın sahne alacağı festivalde, Ankaralılar Ajda Pekkan'ın hafızalardan silinmeyen şarkılarını sanatçının müthiş sahne performansı eşliğinde dinleme fırsatı bulacaklar. Ziynet Sali ve Gökhan Tepe'nin şarkılarını seslendireceği festivalde ünlü sanatçı Seda Sayan, İsmail Türüt'le aynı gece sahne alacak. Türkiye'nin en iyi kadın sanatçıları arasında üst sıralarda yer alan Ebru Gündeş şarkılarıyla festival gecesine renk katacak. Niran Ünsal, Haktan, Yıldız Tilbe, Ferhat Göçer, Bengü, Mustafa Ceceli'nin konser vereceği festival gecelerinde Türk halk müziği sanatçıları Sevcan Orhan ve Alişan da müzikseverlere türkülerini seslendirecek.

Rock'un sevilen isimlerinden sanatçı Emre Aydın'ın albümlerindeki beğenilen şarkılarını Başkentlilerle paylaşacağı konserler dizisinde, Murat Boz, Ahmet Özhan, Gülşen, Kubat, Demet Akalın, Soner Sarıkabadayı, Yonca Lodi ve Murat Dalkılıç

da konser verecek sanatçılar arasında yer alacak.

GÜLBEN SAHNEDE

Şarkıları dillerde dolaşan ünlü sanatçı Gülben Ergen'in renkli müzikleri ve şovuyla katılacağı festival gecesinde sanatçı Berksan sevilen şarkılarıyla Ankaralılara eğlenceli saatler yaşatacak. Kanser hastalığını yenerek yeniden sahnelere dönen Nilüfer, aralarında sözlerini kendisinin yazdığı şarkıların da yer aldığı bir repertuarla çıkacak Ankaralıların karşısına.

Burhan Öcal, Linet, Pınar Dilşeker, Ümit Besen, Ahmet Selçuk İlhan, Işın Karaca, Rafet El Roman ve Tan'ın konserlerinin yer aldığı festival gecelerinde

son yıllarda gençler arasında ünlenen Halil Sezai de dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek.

ANKARALI HÜLYA FESTİVALDE

Uzun yıllar Ankara'da yaşayan Hülya Avşar da festival kapsamında konser vererek Başkent'in marka şehir yolculuğuna katkı sağlayacak. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler dizisi 3 Temmuz'da Serdar Ortaç konseriyle son bulacak. Konserlerle renklenen festival gecelerinde Ankaralılar 90'lar partisiyle nostaljik bir gece yaşayacak. Burak Kut, Çelik, Ferda Anıl Yarkın, Sibel Alaş, Reyhan Karaca, Harun Kolçak ile Eda ve Metin Özülkü'nün katılacağı 90'lar partisinde başkentliler, 90'lı yılların Türkçe pop parçalarını dinleme imkanı bulacaklar.

222 OTOMOBİL HEDİYE

Alışveriş Festivali'nde kredi kartı ve banka kartıyla yapılan her 25 liralık alışveriş bir araba kazanma şansı sağlayacak. Bankalararası Kart Merkezi'nin organizasyonu ve Milli Piyango İdaresi'nin denetimiyle gerçekleşecek çekilişlerde 222 kişi, Fiat Fiorino kazanma imkanına kavuşacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara Shoppıng Fest İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement