Ankara'nın "Kısmet"i Açıldı - Son Dakika
Güncel

Ankara'nın "Kısmet"i Açıldı

Ankara\'nın "Kısmet"i Açıldı

"Kısmet by Milka", yakaladığı büyük başarılarının sonucunda, Ankara' nın da "Kısmet" ini açtı.

27.03.2013 09:45

Tasarladığı mücevherler ile tüm dünyanın dikkatini çeken tasarımlara imza atan özel mücevher tasarım markası "Kısmet by Milka", yakaladığı büyük başarılarının sonucunda, Ankara' nın da "Kısmet" ini açtı.

Uluslararası bir marka olma yolunda hızlı bir ilerleme kaydederek aralarında Amerika, İngiltere, Kanada, Avusturalya, BAE (Birleşik Arpa Emirlikleri) , Fransa, İsviçre, Japonya, Kıbrıs, Kuveyt' in de bulunduğu toplam 10 ülkeye ihracat yapan "Kısmet by Milka"nın yeni showroomu, Billur Özbağı Uğur tarafından geçtiğimiz günlerde Ankara' da açıldı.

Ankara'nın en trend caddesi olarak bilinen Arjantin Caddesi' nde, ünlü manken Özge Ulusoy'un katılımı ile gerçekleştirilen açılışta, tasarımları ile moda dünyasında adından söz ettiren "Kısmet by Milka" nın koleksiyonları, Ankara' nın seçkin isimleri tarafından çok beğenildi.

Tüketicisi ile duygusal bağ kurmayı başaran, kişiye özel eşsiz tasarımlara imza atan ve her koleksiyonunun arkasında yaşanmış bir hikayesi olan "Kısmet by Milka", tüm tasarımlarında çoğunlukla romantik bir hava veren pembe altını kullanmayı tercih ediyor. Siyah pırlantadan yakuta kadar kulandığı tüm değerli taşları ise birinci kalitede seçmesiyle dikkatleri çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ankara'nın 'Kısmet'i Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement