Ankara Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda Doğa Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Ankara Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda Doğa Yürüyüşü

Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda doğa yürüyüşüANKARA Orman ve Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğü ve Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı yetkililerinin katkıları sonuci doğa yürüyüşü düzeknlendi.

27.07.2017 11:03

Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda doğa yürüyüşü

ANKARA Orman ve Su İşleri 9. Bölge Müdürlüğü ve Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı yetkililerinin katkıları sonuci doğa yürüyüşü düzeknlendi. Yürüyüşe ilçe protokolü ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşe katılanlara tişört, şapka ve su ikramı yapıldı.

Doğa yürüyüşüne İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Emniyet Müdürü Erol Dağdelen, Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay, Belediye Meclis üyesi Adem Emin Atakul, Kemal Öztürk, İbrahim Yıldızi, Yusuf Şengül, Ankara Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Şahin Çılgın, 9. Bölge Şube Müdürleri Ömer Aygül, Nasip Kazak, Güngör Ekinci, Elif Çimenoğlu Soğuksu Milli Parkı Şefi Murat Güzel, Mal Müdürü Halime Önder, İlçe Tarım Müdürü Ali Özdemir, SYD Vakfı Müdürü Bülent Işık, ASKİ Müdürü Bahattin Çınar, Kızılcahamam YADO üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kızılcahamam'dak saat 17.00'de kuyu başından başlayan 7 kilometrelik doğa yürüyüş parkuru, yaklaşık 2 saatte tamamlandı. Orta derece zorluktaki yürüyüş sırasında katılımcılar Çevre yolu fosil ağaçlar mevkiinde kısa bir mola verdi. Burada Milli Park Şefi Murat Güzel tarafından katılımcılara fosil ağaçlar ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra Leylek kayasına kadar yürüyen yürüyüş grubuna kısa bir konuşma yapan Ankara Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Şahin Çılgın, her yıl milli parka 1,5 milyon liralık yatırım yaptıklarını dile getirdi, önümüzdeki günlerde yürüyüş yollarına dinlenme ve çevre düzenlemesi çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

Yürüyüşe katılanlara tişört şapka ve su ikramı yapıldı.

Ankara Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı\'nda Doğa Yürüyüşü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı'nda Doğa Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement