Ankara'daki Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Çakar, Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Ankara'daki Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Çakar, Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'ın taziye ziyaretinde bulunması Cenazeye katılan gençlerin slogan atarak Türk bayrakları ile yürümeleri Anne Gülcan Çakar'ın feryatları Annein tabuta sarılması Baba Hikmet Çakar'ın feryatları Cenaze namazı Detaylar Ankara'daki terör saldırısı Saldırıda hayatını kaybeden Mehmet Emre Çakar'ın cenazesi, Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Karaköy'de toprağa verildi Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitiren Mehmet Emre Çakar, Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Karaköy'de son yolculuğuna uğurlandı.

15.03.2016 16:16

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'ın taziye ziyaretinde bulunması

Cenazeye katılan gençlerin slogan atarak Türk bayrakları ile yürümeleri

Anne Gülcan Çakar'ın feryatları

Annein tabuta sarılması

Baba Hikmet Çakar'ın feryatları

Cenaze namazı

Detaylar Ankara'daki terör saldırısı

Saldırıda hayatını kaybeden Mehmet Emre Çakar'ın cenazesi, Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Karaköy'de toprağa verildi

Ankara'daki terör saldırısında yaşamını yitiren Mehmet Emre Çakar, Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Karaköy'de son yolculuğuna uğurlandı.

Başkentte 13 Mart'ta yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Çakar'ın cenazesi, önce evinin önü daha sonra Karaköy İlk ve Ortaokulu bahçesine getirildi.

Anne Gülcan Çakar, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Gülcan Çakar, "Yavrum bayraklara mı sardılar seni. Rüyalarını bile gördün 'Şehit olacağım' diyordun. Şehit olmayı mı istedin annem? Bunu sana yapanlara lanet olsun" dedi.

Törende ayakta durmakta güçlük çeken baba Hikmet Çakar ise "Allah aşkına bakın bu çocuğun ne suçu vardı da böyle oldu" ifadesini kullandı. Baba Çakar'ı, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz teskin etti.

Mehmet Emre Çakar'ın karaciğer hastası ablaları Şeyma ile Emine Çakar ise kardeşinin tabutuna sarılarak uzun süre ağladı.

Cenaze törenine katılan gençler, ellerinde Türk bayraklarıyla "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde sloganlar attı. Çakar'ın tabutunun üzerine asker üniforması konuldu.

Çakar'ın cenazesi, Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül'ün kıldırdığı namazının ardından Karaköy Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze törenine, Çakar'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz ile vatandaşlar katıldı.

Ankara\'daki Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Çakar, Toprağa Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'daki Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Çakar, Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement