Ankara'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Çete Operasyonu: 2 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Çete Operasyonu: 2 Gözaltı

Ankara\'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Çete Operasyonu: 2 Gözaltı

Ankara'nın Etimesgut ve Sincan ilçelerinde, uzun namlulu silahlar kullanarak uyuşturucu ticareti yapan ve çeteleşmeye çalışan suç yapılanmasına yönelik operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, AK-47 ve Kale KCR model uzun namlulu tüfekler, sis bombaları, uyuşturucu ve büyük miktarda nakit para ele geçirildi.

20.10.2023 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA'da narkotik ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı, 500 bin lira değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Etimesgut ve Sincan ilçelerinde uzun namlulu silahlar kullanarak uyuşturucu ticareti yapan ve çeteleşmeye çalışan suç yapılanmasına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, A.U. ve C.S. isimli 2 şüpheli gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, AK-47 Kalaşnikof uzun namlulu tam otomatik tüfek, Kale KCR model tam otomatik tüfek, 1 av tüfeği, 2 sis bombası, bu silahlara ait çok sayıda mermi, 244 gram kokain, 0,70 gram eroin ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 500 bin lira para ele geçirildi.

Çok sayıda suç kaydı bulunan 2 şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Çete Operasyonu: 2 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement