Kimlik Kontrolünden Kaçan Şüpheli, Çatıya Çıkıp Kafasına Silah Dayadı - Son Dakika
Güncel

Kimlik Kontrolünden Kaçan Şüpheli, Çatıya Çıkıp Kafasına Silah Dayadı

Ankara'da polisin kimlik kontrolünden kaçarak bir binanın çatısına çıkan ve başına silah dayayan şüpheli, 4 saatlik ikna çabasının ardından çatıdan indirildi.

09.03.2017 09:49  Güncelleme: 10:45

Ankara'da polisin kimlik sorgulamak istediği kişi, kaçarak bir gecekondunun çatısına çıktı. Başına silah dayayarak zaman zaman havaya ateş eden kişi, polislerin saatler süren ikna çabalarının ardından çatıdan indirildi.

GBT KONTROLÜNDEN KAÇTI

Mamak ilçesi Yeşilbayır Mahallesinde polisin Genel Bilgi Toplama (GBT) yapmak istediği H.K.T. isimli kişi, polisi görünce kaçmaya başladı. Bir süre polis ekiplerini peşinden koşturan H.K.T., bir gecekondunun çatısına çıktı.

ÇATIYA ÇIKIP KAFASINA SİLAH DAYADI

Çatıda kafasına silah dayayarak kendisini öldüreceğini söyleyen H.K.T., zaman zaman havaya ateş açtı. Polis ekipleri, gecekondunun bulunduğu sokağı emniyet şeridi çekerek araç ve yaya trafiğine kapattı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ

Olay yerine Özel Harekat ekiplerinin yanı sıra çok sayıda takviye polis ekibi sevk edilirken, sağlık ve itfaiye ekipleride hazır bekletildi.

İKNA ÇALIŞMASI 4 SAAT SÜRDÜ

Çatıya çıkarak başına silah dayayan H.K.T.'nin ikna olmaması üzerine olay yerine konusunda uzman polisler geldi. Yaklaşık 4 saat süren ikna çalışmalarının ardından H.K.T., silahını bırakarak teslim oldu.

Gözaltına alınarak emniyete götürülen T.'nin daha önceden çeşitli suçlardan sabıkasının olduğu ortaya çıktı.

Kimlik Kontrolünden Kaçan Şüpheli, Çatıya Çıkıp Kafasına Silah Dayadı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kimlik Kontrolünden Kaçan Şüpheli, Çatıya Çıkıp Kafasına Silah Dayadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement