Ankamall Botanik Park'ın Açılışını Ünlü Modacı Uğurkan Erez Yaptı - Son Dakika
Güncel

Ankamall Botanik Park'ın Açılışını Ünlü Modacı Uğurkan Erez Yaptı

Ankamall Botanik Park\'ın Açılışını Ünlü Modacı Uğurkan Erez Yaptı

Ankara Ankamall Alışveriş Merkezi Botanik Park'ın açılışını ünlü modacı Uğurkan Erez yaptı.

29.09.2012 20:54

Ankara Ankamall Alışveriş Merkezi Botanik Park'ın açılışını ünlü modacı Uğurkan Erez yaptı.

Bir çok ünlü markanın sonbahar/kış kreasyonlarının tanıtıldığı ve ünlü modacı Uğurkan Erez'in koreografisini yaptığı defilenin ardından Ankamall Alışveriş Merkezi Botanik Park'ın açılışı yapıldı. Ankamall'ın müşterileri için özel olarak tasarladığı botanik parkta uzun süre vakit geçiren Uğurkan Erez, "Ben başka bir alışveriş merkezinde görmedim, çok hoş bir botanik park yapmışlar, çok güzel de bir müzik var. Burada olmaktan çok mutlu oldum. Burası çok büyük bir alışveriş merkezi, çok iyi firmalar var, sürekli gelmeyi düşünüyorum" dedi.

Ankaralıların çok şık giyindiklerinin altını çizen Uğurkan Erez, "Ankamall'daki defile çok keyifliydi. Burada çok mutlu oldum. Ankaralılar çok şık. Ankaralı kadınlar, hep daha iş kadını kıyafetlerini giyiniyorlar ve çok şıklar" diye konuştu. Bu sonbahar ve kış sezonunda moda renkleri açıklayan Erez, "Hem erkek hem de kadınlar için kırmızı ve kırmızı tonları, lacivert ve mavi tonları ile birleşimi; ayakkabısı, küpesi, kolyesi ile aksesuarlandırırlarsa çok güzel olur. Siyah ve beyaz her zaman modadır ama bu sene her yer çok renkli olacak" diye konuştu.

Uğurkan Erez, Ankamall'da Ankaralıların yoğun ilgisi ile karşılaşırken, hayranları ile bol bol hatıra fotoğraf çektirip sohbet etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankamall Botanik Park'ın Açılışını Ünlü Modacı Uğurkan Erez Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement