Anıl Çetin'e Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Anıl Çetin'e Coşkulu Karşılama

Anıl Çetin\'e Coşkulu Karşılama

Macaristan'ın Balaton gölünde 7-14 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenen Laser Dünya Şampiyonası'nda, Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan Anıl Çetin Bodrum'a döndü.

15.07.2013 11:44

Gece geç saatlerde Milas Bodrum Havaalanı'na gelen Anıl Çetin'i Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Bodrumspor Yöneticileri Bodrumspor Asi Tayfa taraftar grubu, Anıl'ın antrenörleri ve Çetin ailesi ve karşıladı.

B.B.Bodrum Spor Kulübü Yelken Şubesi sporcusu Anıl Çetin, Türkiye'yi temsil ettiği Laser sınıfı Dünya Şampiyonası'nda Avrupa ve Dünya Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Oldukça sevinçli ve heyecanlı olduğu gözlenen Çetin kendisini karşılamaya gelenlerle sevincini paylaştı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya bu büyük başarıdan dolayı Anıl Çetin'i kutlayarak, "Yelkencimiz Anıl Çetin uzun süredir başarılı sonuçlara imza atıyordu. Son aldığı bu dereceler, ailesini, antrenörlerini bizleri ve ülkemizi çok gururlandırdı. Anıl, Milli Takımla gittiği Macaristan'da ki Dünya ve Avrupa Şampiyonası'nda Laser Sınıfında Dünya ve Avrupa Şampiyonu oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anıl Çetin'e Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement