Andrea Tosi İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Andrea Tosi İstanbul'a Geliyor

Andrea Tosi İstanbul\'a Geliyor

İMMİB iş birliğiyle Domus Academy Seminer için İstanbul'a geliyor.

15.03.2013 16:29

"Tasarımdan nasıl para kazanılır?" sorusunun yanıtı aranacak

Dünyanın en prestijli tasarım ve moda okulu Domus Academy Business Design Master Programı Yöneticisi Andrea Tosi, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri iş birliğiyle İstanbul'a geliyor. Dış Ticaret Kompleksi'nde "Business Design Agenda" adlı bir seminer verecek olan Andrea Tosi, pazarın beklentileriyle tasarımın nasıl buluşması gerektiğine ve yaratıcı girişimcilik konularına dikkat çekecek.

İş dünyası yaratıcılık kavramını her geçen gün daha fazla benimsiyor. Geçmişte "tasarım para kazandırmıyor" denilerek yeterli önem verilmezken, bugün şirketler iyi tasarımcılar ve tasarım ürünlerin peşinden koşuyor. Bu dönüşümde tüketicilerin "kişiye özel" ürün ve hizmet beklentilerinin payı oldukça fazla. Tüketicilerin bu beklentilerini karşılayacak yeni fikirler ve ürünleri üreten kurumlar rekabette bir adım öne çıkıyor. Tasarımın önemini vurgulamak üzere dokuz yıldır Endüstriyel Tasarım Yarışmaları düzenleyen İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB), tasarım denilince akla ilk gelen okullardan Domus Academy ile iş birliği yaparak İstanbul'da "Business Design Agenda" seminerini düzenliyor.

Domus Academy Business Design Master Programı Yöneticisi Andrea Tosi, Türkiye'deki tasarımcılar ve sanayicilere iş dünyası ile tasarımın harmanlanmasıyla pazara sunulacak yeni fikir ve ürünlerle nasıl para kazanılacağını 3 Nisan 2013'te anlatacak.

Tasarımın sadece sanat ya da estetik form arayışı değil artık iş dünyasının olmazsa olmaz bir parçası olduğunun anlatılacağı "Business Design Agenda" semineri; sanayici, iş adamları, öğrenci ve profesyonel tasarımcılara farklı bir bakış açısı kazandıracak. İki ana bölümden oluşacak olan seminerin, ilk bölümünde tasarım girişimciliğine bakış açısının temelleri ele alınılacak. İkinci bölümde ise yaratıcı girişimciliği başlatmak için yapılacaklar listesi konuşulacak.

Dış Ticaret Kompleksi'nde 3 Nisan 2013'te saat 15.00'te gerçekleşecek "Business Design Agenda" seminerine katılmak için tek yapmanız gereken kayıt yaptırmanız. Kayıt için aşağıdaki link'e tıklamanız yeterli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Andrea Tosi İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement