Anaokulu Öğrencileri Jandarma Komutanlığı'nı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Anaokulu Öğrencileri Jandarma Komutanlığı'nı Gezdi

Anaokulu Öğrencileri Jandarma Komutanlığı\'nı Gezdi

Giresun'da, 'Bilinçli Çocuk, Güvenli Gelecek Eğitim Projesi' kapsamında Jandarma Komutanlığı'na gelen anaokulu öğrencileri askerlerden bilgi aldı, komutanlığı gezdi.

15.02.2016 14:09

Giresun'da, 'Bilinçli Çocuk, Güvenli Gelecek Eğitim Projesi' kapsamında Jandarma Komutanlığı'na gelen anaokulu öğrencileri  askerlerden bilgi aldı, komutanlığı gezdi.

Jandarmanın hizmetlerini tanıtmak, çocukların kalplerinde ve akıllarında iz bırakmak,  güvenli bir liman olduğunu bilinç altına yerleştirmek, küçük çocuklara çok önemli olduklarını hissettirmek, çocukların, emniyet ve asayişin sağlanmasında suç ve suçlunun karşısında olmalarını sağlamak amacıyla başlatılan etkinlik 27 Şubat'a kadar devam edecek. Proje kapsamında, Bulancak ilçesi Yalıköy İlköğretim Okulu'nun anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Giresun Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Kışlası'na gelerek Jandarma Bölge Komutanlığı'nı gezdi. İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy'un karşıladığı minik öğrenciler, Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru'yu da ziyaret etti. Tuğgeneral Doğru, öğrencilere jandarmanın görevleri ve yaptığı hizmetlerle ilgili bilgiler verdi, jandarmadan korkulmaması gerektiğini anlattı. Daha sonra askerlerle birlikte kışlayı gezen öğrenciler, narkotik köpeğinin gösterisini izledi. Öğrenciler, fotoğraf çekimi ve ikramın ardından ilçelerine döndü. - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anaokulu Öğrencileri Jandarma Komutanlığı'nı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement