Anaokulu Bahçesine Asırlık Zeytin Ağacı - Son Dakika
Güncel

Anaokulu Bahçesine Asırlık Zeytin Ağacı

Anaokulu Bahçesine Asırlık Zeytin Ağacı

Kepez Belediyesi, Hamdullah Suphi Tanrıöver Anaokulu bahçesine yüz yaşında bir zeytin ağacı kazandırdı.

01.01.2018 13:18

Kepez Belediyesi, Hamdullah Suphi Tanrıöver Anaokulu bahçesine yüz yaşında bir zeytin ağacı kazandırdı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Hamdullah Suphi Tanrıöver Anaokulu bahçesine çocuk oyun alanlarının olduğu bir park ile yüz yaşında bir zeytin ağacı kazandırdı.

Asırlık zeytin ağacı yeni yerinde

Kepez Belediyesi, yol kenarlarında ve imar bölgelerinde bulunan ve kesilme tehlikesi altındaki asırlık zeytin ağaçlarını ilçeye kazandırmaya devam ediyor. Başkan Tütüncü, minik öğrencilerin hazırladığı ağaç sevgisi temalı seramoni ile zeytin ağacını yeni yerine yerleştirerek toprak attı. Tütüncü, "Kepez'in dört bir yanına zeytin ağaçları dikiyoruz. Çocuklarımız için ağaçları, zeytin ağaçlarını sevdirelim diye, ağacın önemini vurgulamak istiyoruz. Bu nedenle ağaç dikme etkinliği yaptığımız okulumuzun bahçesine yıllanmış yetişkin güzel bir zeytin ağacı getirdik. Zeytin ağaçları bu çocuklarla birlikte Kepez'de büyüyecek. ve onların hatıralarında da yer edinecek. Yeryüzünün en asil ağaçlarından biri olan zeytin ağacını biz de böylece çocuklara sevdirmiş ve önemini vurgulamış olacağız. Bizim için güzel bir çevre oluşturmak amacıyla heyecanla bir araya gelmek gerçekten çok güzel ve anlamlı. Bu çalışmalarımız aynı şekilde devam edecek ve çocuklarımızla büyüyecek zeytin ağaçları dikmeye devam edeceğiz" dedi.

Okula çocuk parkı hediyesi

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Tütüncü, okul yönetiminden gelen talep üzerine söz verdiği çocuk parkı ve peyzaj düzenlemesi uygulamalarını da kontrol etti. Son derece renkli ve güzel bir çocuk oyun parkı kazandırılan okul bahçesinin peyzaj çalışmaları da tamamlandı. Tütüncü, ağaç dikim seramonisinin ardından yeni çocuk parkının kurdelasını da okul öğrencisi miniklerle birlikte keserek parkın hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anaokulu Bahçesine Asırlık Zeytin Ağacı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement