Ampute Şenliği'nde Dostluk Kazandı 0-0 - Son Dakika
Güncel

Ampute Şenliği'nde Dostluk Kazandı 0-0

Ampute Şenliği\'nde Dostluk Kazandı 0-0

Altay-İstanbul Özürlülerspor Maçında Altay Kalecisi Ahmet'in Müthiş Kurtarışları Ve Direklerden Dönen 5 Şut Maça Damgasını Vurdu.

25.04.2011 21:36  Güncelleme: 21:40

Altay-İstanbul Özürlülerspor maçında Altay kalecisi Ahmet'in müthiş kurtarışları ve direklerden dönen 5 şut maça damgasını vurdu.

Ampute futbol süper lig'te İzmir - Yeşilyurt Altınordu Tesisleri'nde oynanan maçı Türkiye Bedensel Engeliler Spor Federasyonu,Ampute futbol takımı menejeri Birol TEKİR, TRT 3 Ampute futbol yapım ve sunucusu Cem ÇINAR, Alyat Başkanı Serkan YALÇUK,Genel Koordinatör Can ÖNBIÇAK,Altay takımı sponsorü (BESKVA) Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı KELEŞOĞLU ve eşi Hale KELEŞOĞLU, REİS GIDA temsilcileri,ALO AFİŞ (BEZ AFİŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Ali GÜNDÜZ ve çok sayıda Altay taraftarı izledi.

İSÖS takımı maça 23 NİSAN KUTLU OLSUN afişi ile çıktı.

İstanbul Özürlülerspor'un hızlı başladığı maçın ilk yarısında tüm akınlara Altay kalecisi Ahmet engel oldu.ilk yarı karşılıklı akınlar ve direklerden dönen birer şutla sona erdi.

İkincı yarıda daha üstün oynayan İsös'ün 4 şutu daha direkten dönerken kaleci Ahmet'in müthiş kurtarışlarıyla maçta başladığı gibi sona erdi.0-0

SAHADAKİ GÜZELLİKLER TRİBÜNE YANSIDI.

Maçın centilmenlik içinde geçmesinin ardından İzmir seyircisi her iki takım oyuncularını da tribüne çağırıp uzun uzun alkışladı ve sevgi gösterisinde bulundu.

Maçtan sonra konuşma yapan BESKVA Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı KELEŞOĞLU " Ampute futbola desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.İSÖS Başkanı Ahmet KORKMAZ 'da izleyemlerin zevk aldığı bi mücadele olduğu için iki takım futbolcularını kutladı.1 Mayıs 2011 Pazar günü Saat:13.00'de istanbul'da ağırlıyacakları M.PARK SAMSUN Maçı hazırlıklarına başlayacaklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ampute Şenliği'nde Dostluk Kazandı 0-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement