Amerıcan Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Amerıcan Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası Devam Ediyor

Amerıcan Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası Devam Ediyor

Ted YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET TINAZ.

13.09.2011 16:27

Ted YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET TINAZ: "DÜNYANIN EN İYİ CHALLENGER TURNUVASI ÖDÜLÜNE SAHİP OLAN TED, SON YILLARDA HEP İLK SIRALARDA YER ALDI"

GARANTİ ÖDEME SİSTEMLERİ PAZARLAMA KOORDİNATÖRÜ CEM DAL: "AMERİCAN EXPRESS'İN TENİSE VERDİĞİ DESTEĞİ ÜLKEMİZDE DE SÜRDÜREREK, BU SPORUN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAĞIMIZ İÇİN HEYECANLIYIZ"

American Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası, Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü (TED) kortlarında devam ederken, TED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tınaz, turnuva için düzenlenen basın toplantısında, "Dünyanın en iyi challenger turnuvası ödülüne sahip olan TED, son yıllarda hep ilk sıralarda yer aldı. Dünya tenisindeki itibarlı konumumuzu devam ettirmek, Türk tenisinin öncüsü olma kimliğimizi korumak misyonumuzdur. Dünyada birçok ülkede, ekonomik kriz nedeniyle sponsorlar desteğini çekerken, Garanti Bankası ve American Express'in TED'e, dolayısıyla da Türk tenisine uzattığı yardım elini özellikle vurgulamak, bu eli sevgi, saygı ve teşekkürlerimizle sıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu. Düzenlenen basın toplantısında Tınaz'ın haricinde TED Genel Müdürü Bekir Emre, Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama Koordinatörü Cem Dal, turnuvanın süpervizörü Hans-JurgenOchs ile turnuvaya katılan tenisçilerden Marsel İlhan ve Philipp Kohlschreiber katıldı. Garanti Ödeme Sistemleri Pazarlama Koordinatörü Dal, "Bildiğiniz gibi, İstanbul Challenger, diğer adıyla TED Open, dünyada American Express'in desteğiyle 1979 yılında düzenlenmeye başlanan, challenger turnuvalarının İstanbul etabını oluşturuyor. Turnuva, Türkiye'de bu spora çok büyük katkılarda bulunan TED tarafından, uzun yıllardır başarıyla gerçekleştiriliyor. American Express'in tenise verdiği desteği ülkemizde de sürdürerek, bu sporun gelişimine katkı sağlayacağımız için heyecanlıyız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amerıcan Express İstanbul Challenger Tenis Turnuvası Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement