Amasya Merzifon'da kaza: Karı-koca ve 3 çocuk yaralandı - Son Dakika
Güncel

Amasya Merzifon'da kaza: Karı-koca ve 3 çocuk yaralandı

Amasya Merzifon\'da kaza: Karı-koca ve 3 çocuk yaralandı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari aracın bariyerlere saplandığı kazada karı-koca ile 3 çocuk yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Merzifon Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

30.06.2023 22:45
- AMASYA'nın Merzifon ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari aracın bariyerlere saplandığı kazada karı- koca ile 3 çocuğu yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Merzifon ilçesi Kara Mustafa Paşa köyü mevkisinde meydana geldi. Atila Sürmen (50) yönetimindeki 41 AEV 782 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere saplandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü ve eşi Songül (45) ile çocukları Ceyda Nur (15), Asaf (4) ve Miraç Sürmen (4), sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Merzifon Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya Merzifon'da kaza: Karı-koca ve 3 çocuk yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement