Amasya Eğitim Denetmenleri Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Amasya Eğitim Denetmenleri Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Amasya Eğitim Denetmenleri Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Amasya İl Eğitim Denetmenleri Başkanlığı Bilgilendirme Toplantıları tüm hızıyla devam ediyor.

28.09.2013 11:34  Güncelleme: 11:33

25/09/2013 tarihinde il merkezi ve merkeze bağlı kurum yöneticilerine; Anadolu Kız Meslek Lisesinde saat 09:30' da 1. Grup başkanı Naci Ürgüp ve grup üyeleri, Macit Zeren Fen Lisesinde saat 10:00' da 2. Grup başkanı Murat Sonkaya ve grup üyeleri ve Rehberlik Araştırma Merkezinde; saat 10:00' da 3. Grup başkanı Hüseyin Akdağ ve grup üyelerince bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

2013-2014 eğitim öğretim yılı başlarken; il genelinde mevcut olan Temel Eğitim (Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul, İmam Hatip Ortaokulu) ve Ortaöğretim (Anadolu Liseleri, Mesleki Teknik Liseler, Çok Programlı Liseler ile İmam Hatip Liseleri) kurumlarının yöneticilerine Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Eğitim Denetmenleri Başkanlığı Müfettişlerince bilgilendirme toplantıları düzenlenmektedir.

Bilgilendirme toplantısında kurum yöneticilerine; "Kurum ve çevresi, değerler eğitimi, kurumda oluşturulması gereken kurullar, komisyonlar ve bunların iş ve işleyişleri, seçmeli dersler, kurum yönetimi, kurumda başarıyı olumlu ve olumsuz etkileyen faktörler, kurum kültürünün oluşturulması, öğrenci, veli, öğretmen ve yönetimde iletişim" vb. konularda görsel olarak bilgi paylaşımı gerçekleştirilmiştir. Katılımın yüksek olduğu bilgilendirme toplantılarına İl Eğitim Denetmenleri Başkanı ve Başkan Yardımcısı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şevki Canlı, Orta Öğretimden sorumlu Şube Müdürü Nabi Erdoğan ve Mesleki ve Teknik Eğitimden sorumlu Şube Müdürü Mehmet Dümen katılmışlardır. Bilgilendirme toplantıları amacına ulaşmış ve toplantıların devam edeceği İl Eğitim Denetmenleri Başkanlığınca bildirilmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Amasya Eğitim Denetmenleri Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement