Altınok Öz, Kartal'ı Karış Karış Geziyor - Son Dakika
Güncel

Altınok Öz, Kartal'ı Karış Karış Geziyor

Altınok Öz, Kartal\'ı Karış Karış Geziyor

Kartal Belediye Başkanı Öz, Kültür Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve tamamı kadınların emeğinden oluşan resim sergisini gezdi.

14.03.2013 14:24  Güncelleme: 14:29

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kültür Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve tamamı kadınların emeğinden oluşan resim sergisini gezdi.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde açılan sergide, kadınların iç dünyası yansıtılıyor. Vatandaşlar, kadınların oluşturduğu sergiye büyük ilgi gösterdi. Sergi daha sonra CHP Kartal Kadın Kolları'nın düzenlediği etkinliklerle devam etti.

Programa, CHP İstanbul Milletvekili Prof. Nur Sertel, CHP Milletvekili Celal Dinçer, eski Çalışma Bakanı Mustafa Kul ve CHP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner konuk oldu. Konuşmasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarak başlayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, "Emperyalizme kafa tutan ve dünya tarihini değiştirmeye yönelik ciddi adımlar atan bir başkan, bir lider olan Chavez kaybı bizlere bir mücadele insanın yaşamını anımsattı. Hak verilmez alınır. Siz sizlere verilen hakkı iyi kullanmadınız. Lütfen siyasette aktif olalım. Evinizdeki erkek çocuğunuz bile size yer açmaz. Bunu böyle bilin. Sayın yönetmen arkadaşımız başka yerde böyle bir kalabalıkla karşılaşmadığını söyledi ve çok etkilenmiş. Kartal'ı tanımadığı için etkilenebilir. İşte burası Kartal. Burada en önemli karşı duruşu başta siz kadınlar sergileyeceksiniz. Bu mücadelede yerinizi alacağınızı biliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından sahnelenen 'Dul Bi Dakka' adlı oyunu izleyen seyirciler keyifli dakikalar geçirdi. Oyunun ardından Kartal Belediyesi Halk Oyunları grubu gösterilerini sergiledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Altınok Öz, Kartal'ı Karış Karış Geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement