Altın Yumruklar Gebze’ye Geliyor! - Son Dakika
Güncel

Altın Yumruklar Gebze’ye Geliyor!

Altın Yumruklar Gebze’ye Geliyor!

Türkiye Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonası'nın Tanıtım Toplantısına Katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Organizasyonun İlçenin Tanıtımına Katkı Sağlayacağını Belirtti.

17.01.2011 15:09  Güncelleme: 15:10

Gebze'de düzenlenecek türkiye bayanlar ferdi boks şampiyonası'nın tanıtım toplantısına katılan gebze belediye başkanı adnan köşker, organizasyonun ilçenin tanıtımına katkı sağlayacağını belirtti. Köşker, "Bütün spor dallarını önemsiyoruz. Gebze'nin adını her spor branşında başarılarla dolu bir şekilde duyurmak istiyoruz" dedi.

2011 Yatırım Yılı Olacak

Gebze'de düzenlenecek Türkiye Bayanlar Ferdi Boks Şampiyonası'nın tanıtım toplantısı Sultan Pastanesi'nde gerçekleştirildi. AK Parti Milletvekili Eyüp Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Emniyet Müdürü Şevket Karayiğit ve KASKF Başkanı Murat Aydın katıldığı tanıtım toplantısının ev sahipliğini yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çetin Malkoç, organizasyonun 2011 yılının Gebze'de sporda atılım yılı olacağını söyledi.

Yatırımlar Kapıda

Organizasyonun önemine konuşmasında değinen Malkoç, "Ben değil biz yaparız felsefesiyle yol haritamıza uygun olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İhalesi yapılan ve 3 ay içerisinde yapımına başlayacağımız çok amaçlı spor salonumuz Gebzemize ayrı bir değer katacaktır. İhale aşamasına gelen tam olimpik yüzme havuzumuz da em kısa sürede inşaatına başlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır" dedi.

İşadamlarına Çağrı

Kentte bulunan sanayicilerden ve işadamlarından spora ve sporcuya destek isteyen Malkoç, "Lütfen sesimize kulak verin. Bu anlamda ilk adımı bu büyük ve anlamlı boks şampiyonamızda atmak için hepinizi çayımı, kahvemi içmeye davet ediyorum" şeklinde konuştu. Malkoç'un ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, göreve geldikleri günden bu yana ilke edindikleri insanları mutlu etmek gayesine uygun olarak çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Sporun Her Branşı Önemli

Sanayi kenti olan Gebze'nin adını spor ve kültür organizasyonlarıyla da duyurmak istediklerini belirten Başkan Köşker, "Bütün spor dallarını önemsiyoruz. Sporun farklı branşlarında faaliyetler başlatacağız. Yelken ve kürek kulüplerinin yanı sıra buz pateni gibi değişik branşlarda takımlar kuracağız.

Gebze'nin adını her spor branşında başarılarla dolu bir şekilde duyurmak istiyoruz. Uydu aracılığıyla Türkiye'de ve dünyada ilgiyle izlenecek bu şampiyonanın öneminin ve gerekliliğinin farkındayız. Gebzemizin tanıtımı için önemli bir fırsattır" şeklinde konuştu. 21-27 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek şampiyona TRT'den canlı olarak yayınlanacak. Şampiyonaya 400'ün üzerinde bayan sporcunun katılması hedefleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altın Yumruklar Gebze’ye Geliyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement