Altın Kalem Kompozisyon Yarışması - Son Dakika
Güncel

Altın Kalem Kompozisyon Yarışması

Altın Kalem Kompozisyon Yarışması

İstanbul'daki ortaöğretim öğrencilerine yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kültür AŞ işbirliğiyle düzenlenen yarışmada, öğrencilerin sömestir tatillerini daha keyifli ve verimli geçirebilmesi amaçlanıyor.

23.01.2014 13:30

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kültür AŞ işbirliğiyle ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin sömestir tatillerini daha keyifli ve verimli geçirebilmesi amacıyla "Altın Kalem Kompozisyon Yarışması" düzenlenecek.

Konuya ilişkin Kültür AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yarışmaya katılan öğrenciler yarıyıl tatilinin başlayacağı 25 Ocak'tan itibaren, şehrin en önemli müzeleri arasında yer alan Miniatürk, Panorama 1453 Tarih Müzesi ile Topkapı Türk Dünyası Kültür Evleri'ni gezerek "İstanbul'un fethi", "mimari zenginlik" ve "Türk Dünyası" konulu kompozisyon çalışması yapacak.

Öğrenciler tarafından hazırlanan kompozisyonlar, en geç 1 Nisan'da kendi okullarına teslim edilecek. Yarışma kapsamında oluşturulan jüri heyetinin yapacağı derecelendirme sonucunda birinciye bin, ikinciye 750, üçüncüye 500, mansiyon alan 2 öğrenciye ise 250 lira para ödülü verilecek. Dereceye giren öğrenciler ayrıca Kültür AŞ yayınlarından çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek.

Yarışmanın ödül töreni 23 Nisan'da Miniatürk'te gerçekleştirilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Altın Kalem Kompozisyon Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement