Kendisine Çarpıp Kaçan Cipin Bulunmasını Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Kendisine Çarpıp Kaçan Cipin Bulunmasını Bekliyor

İnegöl ilçesinde 6 ay önce kendisine çarpıp kaçtığını söylediği cipin bulunması için suç duyurusunda bulundu.

15.01.2014 19:17  Güncelleme: 09:46

İnegöl ilçesinde bir kişi 6 ay önce kendisine çarpıp kaçtığını söylediği cipin bulunması için suç duyurusunda bulundu.

İlçede oturan Nurettin Taç (43), kazanın meydana geldiği yerde gazetecilere yaptığı açıklamada, 21 Ağustos 2013 tarihinde, 16 F 8985 plakalı motosikletiyle Süleymaniye Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerindeki kavşakta trafik kazası geçirdiğini ve üzerinden 2 aracın geçtiğini söyledi.

Kendine çarpan bir cipin kazanın ardından olay yerinden kaçtığını ve güvenlik kamerası görüntüleri olmasına rağmen bulunamadığını iddia eden Taç, şöyle konuştu:

"Kavşak içinde frene bastım. Frene basıp kaymamla birlikte bir otomobil bana çarpıp karşıya geçti. Bana çarpan kişi yavaş geldiğini iddia ediyor. İkinciye arkasından bir cip geliyor. Bana ilk çarpan otomobilden sonra toparlanmaya çalışırken, hızlı bir şekilde gelen cip de üzerimden geçti. Cip köşede durdu. Kamera görüntülerinde mevcut. Daha sonra 3 kişi arabadan iniyor. 3'ü gelip başucumda bekliyor. Durumumun kritik olduğunu anlayınca cipe binip gidiyorlar" dedi.

Kaza sonrası 14 gün yoğun bakımda 34 gün de serviste kaldığını ve taburcu olduktan sonra 65'inci gün İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulunduğunu bildiren Taç, yüzde 68 ömür boyu iş göremez raporu aldığını belirtti.

Kendisine Çarpıp Kaçan Cipin Bulunmasını Bekliyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kendisine Çarpıp Kaçan Cipin Bulunmasını Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement