Altay'ın Stat Çilesi - Son Dakika
Güncel

Altay'ın Stat Çilesi

Altay\'ın Stat Çilesi

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'ın stat sıkıntısı bilmiyor.

15.10.2015 14:59

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'ın stat sıkıntısı bilmiyor. Kiracısı olduğu Alsancak Stadı'nın yıkılmasının ardından geçen sezon rakiplerini Atatürk Stadı'nda konuk eden siyah beyazlılar, bu sezon maliyeti yüksek olan dev tesisin kapısını ekonomik sorunlar nedeniyle çalmadı. İç sahadaki 2 maçını Menemen'de, 1 müsabakayı ise Buca Arena'da oynayan siyah beyazlılar, Menemen Belediyesi'nden stat konusunda bir maçlık daha söz aldı. Ancak Altay'ın sezonu nerede tamamlayacağı netleşmedi.

İlk etapta Buca İlçe Stadı'nı kullanmak isteyen Altay, Buca Belediyesi ve İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasındaki imar sorunu nedeniyle burada somut adım atamadı. Neredeyse İzmir'deki tüm ilçe belediyelerine ziyaretlerde bulunan yönetim, son olarak Foça Belediyesi'nden destek sözü aldı. Ancak Foça'daki iki saha ve Aliağa Petkim sahasına Federasyon onay vermedi. Aliağa İlçe Stadı ulaşım, zemin ve güvenlik açısından uygun bulundu. Fakat stadın kullanım hakkının Aliağa FK'da olması, işi zora soktu.

"Göçebe gibi olduk. Takımımız var, stadımız yok" diyen Başkan Cihangir Marmara, "Her hafta rakiplerimizi nerede konuk edeceğimizin stresini yaşıyoruz. Maçlarımzı Aliağa'da oynamak istiyoruz, ancak stadın Altınordu ile organik bağı olan Aliağa FK'ya devredilmiş. Şu anda elimizde bir tek Ulucak Stadı kalıyor" şeklinde konuştu.

Ulucak Belediyesi, Ulucak Stadı'nı siyah beyazlı kulübe tahsis ederken, tesisin güvenlik şartlarının uygun olmaması, yöneticileri yeni arayışlar içine itiyor.

FATİH SAKATLANDI

Altay'da orta saha oyuncusu Fatih Üsküplü'nün sakatlığının nüksetmesi keyifleri kaçırdı. Buca Arena'daki Kozan Belediyespor maçında ayak bileğine aldığı darbe sonrası sakatlanan genç futbolcu bir süre takımla çalışmalara katıldıktan sonra ağrılarının artması nedeniyle dünkü antrenmanı yarıda bıraktı. Fatih'in, Zonguldak Kömürspor deplasmanında forma giymesinin zor olduğu ifade edildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'ın Stat Çilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement