Almanya'da Kokoreç Dükkanına Görkemli Açılış - Son Dakika
Güncel

Almanya'da Kokoreç Dükkanına Görkemli Açılış

Almanya\'da Kokoreç Dükkanına Görkemli Açılış

Almanya'nın Essen kentinde aldığı özel patent ve izinle bir haftadır kokoreç satan işadamı Yalçın Doğan, kısa zamanda vatandaşlardan yoğun ilgi gören kokoreç dükkanına görkemli bir açılış gerçekleştirdi...

18.11.2012 12:41

Almanya'nın Essen kentinde aldığı özel patent ve izinle bir haftadır kokoreç satan işadamı Yalçın Doğan, kısa zamanda vatandaşlardan yoğun ilgi gören kokoreç dükkanına görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

'Bizim Çorbacı' adında restoranlar zinciri işleten Sivaslı işadamı Yalçın Doğan, bir hafta önce Essen'de hizmete koyduğu 'bizim Çorbacı Schnellimbis'i, semazen gösterisi, ilahi ve dualar açtı.Vatandaşların yoğun katılım sağladığı açılışta minik kızlardan oluşan folklör grubu da bir gösteri yaptı.

İşadamı Yalçın Doğan yaptığı konuşmasında, açılışta kendisini yalnız bırakmayan dostlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Kokoreç için aldığı özel patentti ve izin belgelerini habercilere anlatan Yalçın Doğan, "kokoreç, öyle her isteyenin satabileceği bir ürün değil.Biz, kokoreç'in patentini uzun uğraşlar vererek aldık.Almanya gibi bir yerde böyle bir patent almak kolay değil.Almanya'da kokoreç'in patenti ve satış belgesi, sadece bizde bulunuyor.Biz buna göre sağlıklı ve uygun imalathanemizde, üretip müşteriye satıyoruz" dedi. Yalçın Doğan, başta Almanya olmak üzere Avrupa genelinde her kentte birer bayilik, vermek istediklerini de belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya'da Kokoreç Dükkanına Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement