Almanya'da depremzedeler için toplanan yardım malzemeleri kundaklandı - Son Dakika
Güncel

Almanya'da depremzedeler için toplanan yardım malzemeleri kundaklandı

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Recklinghausen şehrinde, Türkiye'deki depremzedeler için toplanarak depoda bekletilen yardım malzemeleri kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı. Video kayıtlarını izleyen polis, şüphelilerden birinin duvardan bir nesneyi koparıp yaktığının görüldüğünü, bunun muhtemelen Türk bayrağı olabileceğini belirtti.

13.02.2023 17:09  Güncelleme: 18:13

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok bölgesinden yardım malzemeleri gönderiliyor. Depremin ilk gününden itibaren yardım kampanyalarının başlatıldığı Almanya'da çirkin bir olay yaşandı.

DEPREM YARDIMLARI KUNDAKLANDI

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Recklinghausen şehrinde, Türkiye'deki depremzedeler için toplanarak depoda bekletilen yardım malzemelerin kimliği belirsiz kişilerce kundaklandığı bildirildi. Polis tarafından yapılan açıklamada, gece 01.00 sularında Bahnhofstrasse'deki bir süpermarketin arazisinde depolanan ürünlerin kasten ateşe verildiği belirtildi.

Almanya'da depremzedeler için toplanan yardım malzemeleri kundaklandı

VİDEODA "TÜRK BAYRAĞI" DETAYI

Polisin elinde olayı gerçekleştiren iki zanlıyı gösteren bir video kaydının bulunduğu, kundaklanan malzemeler arasında kıyafet, yiyecek ve evcil hayvan maması gibi ürünlerin bulunduğu kaydedildi. Açıklamada ayrıca, videoda şüphelilerden birinin duvardan bir nesneyi koparıp yaktığının görüldüğü, bunun muhtemelen Türk bayrağı olabileceği ifade edildi.

TOPLAM ZARAR 20 BİN EURO

Yangında kimse yaralanmazken, bitişikteki bir soğuk hava deposunun duvarında maddi zarar meydana geldiği, toplam maddi zararın ise 20 bin euro olduğunun tahmin edildiği belirtildi. Buna ilişkin soruşturma başlatılırken, olayı görenlerin polise başvurması istendi.

Almanya\'da depremzedeler için toplanan yardım malzemeleri kundaklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Almanya'da depremzedeler için toplanan yardım malzemeleri kundaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Canan Tok: Dilerim kendileri daha beter durumlara düser ve en ufak bir seye muhtac olurlar. Bunu yapan asla insan olamaz, hayvan desem hayvana hakaret. Tanimlanamayan organizma diyelim. 165 2 Yanıtla
  • Ali: Allah cezalarını versin kim yaptıysa inşallah!!! 138 0 Yanıtla
  • orhan kocabıyık: gavur her zaman gavur 80 57 Yanıtla
  • Talip Konyali: DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ..ALLAH MAZLUMLARIN KİMSESİZLERİN GARİBANLARIN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH.. 11 1 Yanıtla
  • serdar yilmaz: Yapar bunlar ırkçılık var. almanyada 8 0 Yanıtla
  • Mustafa Akçay: KRO 'LAR YAKMIŞTIR 6 0 Yanıtla

Advertisement