Aliağa Belediyesi'nden Altyapı Hizmeti - Son Dakika
Güncel

Aliağa Belediyesi'nden Altyapı Hizmeti


Aliağa Belediyesi\'nden Altyapı Hizmeti

Aliağa belediyesi yol ve kaldırım çalışmalarıyla kentin yüzünü yeniliyor

14.09.2011 13:33

Türkiye'nin en büyük sanayi kentlerinden olan Aliağa'da, kentin büyümesiyle birlikte ortaya çıkan altyapı ihtiyaçları Aliağa Belediyesi tarafından çözüme kavuşturuluyor. Kentin dört bir yanında yol, kaldırım ve bordür çalışması, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Sanayi Sitesi'nin yağmur suyu tahliye ve yol altyapısını yapan Aliağa Belediyesi, mahallelerde de yoğun bir çalışma sürdürüyor.

Sanayi Sitesinden Kent Merkezi ve Helvacı'ya kadar kentin dört bir yanında yol, kaldırım çalışması, park ve yeşil alan çalışmalarını sürdüren Aliağa Belediyesi ekipleri, kent merkezinde yer alan Kurtuluş Mahallesi 299 Sokak'ın yol ve kaldırımlarını yenileyerek mahalle sahiplerinin kullanımına sundu.

BİN 100 M2 KİLİT PARKE DÖŞENDİ

İZSU tarafından parsel bacalarının yeni kanalizasyon hattına bağlanmasının ardından Aliağa kent Merkezindeki Kurtuluş Mahallesi 299 Sokak'ın bozuk yolları, Aliağa Belediyesi ekipleri tarafından kısa süre içinde yapıldı. Asfalt olan ve çöken sokağın eski malzemesi kaldırılarak yerine kilitli taş döşendi. Belediye ekipleri 299 Sokakta toplam Bin 100 metrekare kilit parke döşerken ayrıca 150 metre büyük bordür ve 170 metrelik yağmur oluğu döşedi.

Belediyenin, Kültür Mahallesi'nin muhtelif sokaklarında da kaldırım ve bordür düzenleme çalışması sürüyor. Çalışmalarla Mahallede 20 bin m2 parke, 6 bin m bordür döşenecek.

ATATÜRK MAHALLESİ 343 SOKAK DA YENİLENİYOR

Aliağa'nın ana caddelerinden Cumhuriyet Caddesi'nin kaldırım olmayan bölümlerinde kaldırım yapımı çalışmalarını tamamlayan Aliağa Belediyesi ekipleri, Atatürk Mahallesi 343 sokakta çalışmalara başladı. Aliağa Belediyesi ekipleri sokak genelinde 2 Bin 187 metrekare parke taşı ve 400 metre büyük bordür döşeyerek sokağı yenileyecek.

BAŞKAN OĞUZ; ÇALIŞMALAR SÜRECEK, VATANDAŞ RAHAT EDECEK

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Belediye tarafından mahallelerde, Helvacı'da ve Sanayi Sitesinde süren altyapı çalışmalarıyla kentin çehresinin değişmekte olduğunu ifade ederek, "Aliağa'nın Türkiye'ye örnek modern bir kent görünümüne kavuşması için gerekli olan bu altyapı çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Gerek planlamalarımız, gerekse de vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda her mahallemize hizmet götürüyoruz. Bu çalışmalarımız sürecek, vatandaşlarımız rahat edecek" Diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aliağa Belediyesi'nden Altyapı Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement