Ali ve Birce İngiltere'de Kayacak - Son Dakika
Güncel

Ali ve Birce İngiltere'de Kayacak

Ali ve Birce İngiltere\'de Kayacak

Ali Demirboğa ve Birce Atabey Artistlik Buz Pateni Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

04.01.2012 16:32

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un başarılı iki milli buz patencisi Ali Demirboğa ve Birce Atabey Artistlik Buz Pateni Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu buz patenciler Türkiye'de olduğu gibi yurt dışında da başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Mavi beyazlı Buz Patencilerden Ali Demirboğa ve Birce Atabey ülkemizi Avrupa arenasında temsil edecek sporcular oldular. Türkiye'den iki sporcunun seçildiği Artistlik Buz Pateni Avrupa şampiyonasında mavi beyazlı buz patenciler ay yıldız forma altında buzda kayacaklar. 20 Ocak tarihinde İngiltere'de yapılacak olan Avrupa Buz Pateni şampiyonasına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonunda hazırlanan Buz patenciler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ALİ'NİN HEDEFLERİ BÜYÜK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Pateni Antrenörleri,Rana Göçmen,Ece Ongül,Tuğba Sak ve Rıdvan Alkan nezaretinde hazırlıklarına devam eden Ali ve Birce İngiltere'de 20 ülkeden ortalama 100 sporcunun katılacağı şampiyonada ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmek için çalışıyor.Geçtiğimiz yıl yapılan Artistlik Buz Pateni Avrupa şampiyonasında ilk kez elemeleri geçen sporcu olarak Türk Buz Pateni tarihine geçen Ali Demirboğa, bu yıl ise kısa programda kaymayı hedefliyor.Şampiyonaya bayanlarda katılacak Birce Atabey ise ön elemeyi geçmeyi hedefliyor

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali ve Birce İngiltere'de Kayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement