Ali Rıza Özdemir Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ali Rıza Özdemir Seçim Sonuçları

Ali Rıza Özdemir Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Ortaköy belediye başkan adayı olan Ali Rıza Özdemir isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde AK Parti Aksaray Ortaköy belediye başkan adayı olan Ali Rıza Özdemir isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Aksaray Ortaköy ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Ali Rıza Özdemir isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Aksaray Ortaköy adayı Ali Rıza Özdemir kimdir? AK Parti Aksaray Ortaköy adayı Ali Rıza Özdemir yüzde kaç oy aldı?

Ali Rıza Özdemir Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Aksaray Ortaköy belediye başkan adayı olarak gösterilen Ali Rıza Özdemir Ortaköy ilçesinde % 54,62 oranında oy almıştır. Ortaköy ilçesinde % 54,62 oranında oy olan Ali Rıza Özdemir adlı AK Parti adayı toplamda 6.143 adet oy sayısına ulaştı.

Ali Rıza Özdemir Kimdir?

Ali Rıza Özdemir Seçim Sonuçları

1980 yılında Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladı. Serbest ticaretle uğraşan Özdemir, evli ve iki çocuk babasıdır.

Aksaray Ortaköy ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ali Rıza Özdemir Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement