Ali Başkaraağaç Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ali Başkaraağaç Seçim Sonuçları

Ali Başkaraağaç Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Ayaş belediye başkan adayı olan Ali Başkaraağaç isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Ayaş belediye başkan adayı olan Ali Başkaraağaç isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Ankara Ayaş ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Ali Başkaraağaç isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Ankara Ayaş adayı Ali Başkaraağaç kimdir? CHP Ankara Ayaş adayı Ali Başkaraağaç yüzde kaç oy aldı?

Ali Başkaraağaç Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Ankara Ayaş belediye başkan adayı olarak gösterilen Ali Başkaraağaç Ayaş ilçesinde % 46,10 oranında oy almıştır. Ayaş ilçesinde % 46,10 oranında oy olan Ali Başkaraağaç adlı CHP adayı toplamda 5.802 adet oy sayısına ulaştı.

Ali Başkaraağaç Kimdir?

Ali Başkaraağaç Seçim Sonuçları

1962'de Ankara'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. CHP Gençlik Kolları Başkanlığı, CHP Çankaya İlçe Teşkilatı Yönetimi, CHP Kurultay Delegeliği ile CHP Ayaş İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2004 Yerel Seçimlerinde CHP Ayaş Belediye Başkanlığını kazandı. Uzun yıllar ticaretle uğraştı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ankara Ayaş ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ali Başkaraağaç Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement